Lifestyle > Mozaik

Veličina (NI)JE BITNA: Istraživanje pokazalo KOLIKE GRUDI muškarci najviše VOLE

Filipinke ne mogu da se pohvale velikim grudima, dok Amerikanke briljiraju u ovom domenu

Autor: K1info/index.hr

22/09/2023 > 23:03

podeli vest:

Veličina (NI)JE BITNA: Istraživanje pokazalo KOLIKE GRUDI muškarci najviše VOLE
Foto: Freepik.com


Veće nije uvek bolje, barem za većinu ljudi, ako je verovati američkom istraživanju koje se bavilo pitanjem - koja je idealna veličina grudi za muškarce i za žene. Istraživanje, u kojoj je učestvovalo 2000 muškaraca i žena iz SAD-a i Evrope, kaže da je idealna veličina grudi srednja.

Grudnjak koji pokriva muški ideal lepote grudi bio bi onaj veličine C, ni premale, ni prevelike. Više od polovine muškaraca (53.6 posto) izjasnilo se kako su im grudi srednje veličine najdraže. Velike grudi preferira 35.3 posto dok je malim zadovoljno 11 posto momaka. 

Rezultati istraživanja su pomalo varirali od zemlje do zemlje, pa tako Mađari i Poljaci preferiraju nešto manje grudi - veličine B korpi. Muškarci koji su u vezama u 70 posto slučajeva su priznali kako su vrlo zadovoljni grudima svojih partnerki, prenosi askmen.com.

Istraživači su proučili grudi čak 400.000 žena starosti između 28 i 30 godina iz 108 država. Tvrde da su rekorderke Amerikanke dok najmanje imaju Filipinke. Iza Amerikanki su se našle Kanađanke, pa Irkinje, Poljakinje, Britanke...

Prosečna veličina korpi grudnjaka koje nose žene sa Balkana je B - što se može svrstati u manje grudi.

Da biste mogli da uporedite, veličine korpi idu od najmanje A, pa B,C, D, E, F... Grudi Amerikanki veće su od F, a Filipinki manje od A korpi, piše na stranici worlddata.info.

Ostavite komentar