Lifestyle > Mozaik

Ova MACA je POSEBNA: Svojoj VLASNICI umesto LOVINE, donosi ROMANTIČNE poklone

Snimci koje je objavila korisnica TikToka pregledani su više od tri miliona puta i imaju brojne komentare

Izvor: K1info/telegraf.rs

17/09/2023 > 22:17

podeli vest:

Ova MACA je POSEBNA: Svojoj VLASNICI umesto LOVINE, donosi  ROMANTIČNE poklone
Foto: screenshotTikTok/aalishelise


Samo vlasnici maca znaju koliko su one posebne, zabavne i zanimljive. Po prirodi su predatori, a većinu vremena provode spavajući i loveći. Svoju naklonost vlasnicima pokazuju na pomalo neobičan način.

Naime, mačke donose "poklone" koji su sve samo ne i prijatni za ljude. Pa tako, najčešće, donose mrtve ili žive ptice, glodare, insekte, guštere, zmije, itd.

Razlog tome nije tačno utvrđen, a pojedinci su izneli različita mišljenja. Na primer, postoji mišljenje da mačka vlasnika smatra najslabijim članom svog čopora, te ga mora nahraniti. Tako i njemu, kao svojim mačićima prvo donosi mrtvu lovinu, a kasnije i živu.

Drugi opet kažu da se na taj način mačka odužuje vlasniku, jer je on hrani. Ili čak, želi da se pohvali kako je bila vredna.

@aalishelise Replying to @Jenni Hernandez waking up to gifts from the night. Camelias, petals/bits of plants everywhere 🌺🌸💕 #flowercat #camelias #catsoftiktok ♬ Overtime Rain - An An Dee

Bilo kako bilo, postoji i jedna malo neobična maca, koja umesto lovine svojoj vlasnici donosi romantične poklone. Naime, korisnica TikToka @aalishelise je na svom profilu podelila više videa svoje ljubimice.

Ona je postavila snimke u kojima joj mačka donosi ružičasto cveće iz bašte. Mačka joj je donela toliko cveća da joj je čitava polica bila prekrivena roze laticama.

Snimci koje je objavila pregledani su više od tri miliona puta i imaju brojne komentare.

- Ona je kao vila. Ovo nije mačka, ovo je bukvalno anđeo. Moja mačka donosi samo pacove i bubašvabe. Tako je pametna i lepa - samo su neki od komentara na video snimak romantične mačke.

Ostavite komentar