Lifestyle > Mozaik

15 godina NIJE MALA STVAR: Revijom BOŠKA JAKOVLJEVIĆA zatvorena Beogradska nedelja mode

Ovde ulice menjanju imena na svake dve godine, svako ko izdrži da radi 15 godina stvarno nije baš mala stvar, rekao je Boško Jakovljević

Izvor: K1info/Tanjug

15/05/2023 > 10:31

podeli vest:

15 godina NIJE MALA STVAR: Revijom BOŠKA JAKOVLJEVIĆA zatvorena Beogradska nedelja mode
Foto: Tanjug/Miloš Milivojević


Modna manifestacija 51. "Loreal Beogradska nedelja mode" (L’Oreal Belgrade Fashion Week) sinoć je svečano zatvorena revijom "Martini Vesto by Boško Jakovljević". 

Jakovljevićevi muški i ženski modeli pozdravljeni su toplim aplauzima dok su ih manekeni i manekenke predstavljali na pisti, a kao posebni gosti revije nastupili su sa po jednom pesmom pop pevači Zejna, Džipsi i Princ od Vranje. 

Na kraju revije Jakovljević se sa svim učesnicima poklonio publici zasluživši dug i buran aplauz. 

- Taj jubilej, 15 godina, nije mala stvar. Ovde ulice menjanju imena na svake dve godine, da ne pričamo o imenu zemlje. Svako ko izdrži da radi 15 godina nije baš mala stvar - rekao je Jakovljević Tanjugu. 

Vlasnik modnog studija Klik Nenad Radujević je rekao Tanjugu da su nedavni tragični događaji pomerili programe "Beogradske nedelje mode", i da je važno je da su ipak održali projekat zato što su želeli da promovišu prave vrednosti. 

Prema njegovim rečima, program manifestacije je bio atraktivan, iako su neki programi morali biti otkazani ili odloženi, a početak 8. maja je obeležila revija posvećena njihovoj tradicionalnoj nagradi Boris Nikolić za savremeni modni izraz. 

- Zanimljiva je bila tribjut revija Vivijen Vestvud, imali smo sjajnu reviju studenata sa raznim temama. Kruna je večerašnja revija - istakao je Radujević.

 

Ostavite komentar