Lifestyle > Mozaik

Žena kupila POLOVNU TORBICU, a unutra IZNENAĐENJE: Hoćemo sad svi u second hand u LOV NA BLAGO?

Žena kupila polovnu torbu za 6,99 dolara (oko 800 dinara), a u njoj pronašla 300 dolara (oko 35.000 dinara)

Autor: Kurir

10/08/2022 > 22:25

podeli vest:

Žena kupila POLOVNU TORBICU, a unutra IZNENAĐENJE: Hoćemo sad svi u second hand u LOV NA BLAGO?
Foto: K1/Printscreen TikTok


Kupovina po radnjama polovne robe, tzv. sekond hendovima se može nazvati bez problema "potragom za blagom", ali obično se misli na neku staru i vrednu haljinu ili komad druge garderobe.

Linora Silverman je otišla u lokalni sekond hend u svom rodnom gradu u Filadelfiji i kupila "Coach" torbicu za male pare. Krenula je da je čisti jer je bila prljava i sa ostacima šminke, isprevrtala ju je sa svih strana, uključujući i dno, i šokirala se kada je u njemu pronašla kovertu s pismom i novčanicama ukupne vrednosti 300 dolara.

- Čekajte kad vam kažem šta sam pronašla unutra - a zatim je uperila kameru u unutrašnjost torbice.

Inače, video ima preko 3.500.000 pregleda i preko 2.400.000 lajkova na TikToku.

- Pogledajte unutra, sva je prljava i masna, ali sam mislila da mogu da je očistim - rekla je, a kada je stigla kući, počela je sa čišćenjem i tada je otvorila preklop na dnu torbice da bi i odatle skunula prljavštinu.

Tada je doživela iznenađenje. 

- Našla sam kovertu sa novcem - rekla je i pokazala mesto gde je pronašla.

Foto: Printscreen/TikTok

 

Na koverti je bilo i nekoliko napisanih rečenica koje je Linora pročitala.

- Imam troje dece, a oni će dati moje stvari Gudvilu (dobrotvorna organizacija) kada umrem, pa ja sada stavljam njihovo nasledstvo u moje omiljene stvari.

Nastavila je da čita, ali je priča dobila neverovatan preokret.

- Ovu torbicu sam dobila pre mnogo godina i to od devojke moga muža. Došla sam kući ranije iz posete roditeljima u Konektikatu - pročitala je Silverman i nastavila:

- Mora da je otišla u brzini jer je zaboravila torbicu i cipele. Nosila sam tu torbu svakog dana. Pitam se da li je moj muž znao da je to od njegove devojke.

Poslednja rečenica je neka vrsta oproštaja i uputstva šta uraditi sa novcem.

- Nosila sam je svakog dana i dajem je jer je moja deca neće, zato idi i kupi novu torbu. S ljubavlju, Marta - završila je čitanje poruke.

Foto: Printscreen/TikTok

 

Tada je otvorila kovertu i videla unutra 300 dolara (oko 35.000 dinara) i oduševila se. Njeni pratioci su joj savetovali da se raspita i uđe u trag Marti, što je ona i uradila i došla do zanimljivog otkrića.

Marta je poznata u tom kraju i često dolazi da donira stvari, a čak je i našla radnicu Britani u jednoj od njih koja je tvrdila da je srela Martu nekoliko puta.

Silverman je pokupovala stvari koje je Marta donirala i u svakoj je našla nešto novca i poruke slične onoj koju je ona pronašla.

Do kraja nije poznato koliko je stvari Marta donirala, ali je Linora rekla svojim pratiocima da planira da nastavi potragu za Martom i da se nada je živa i zdrava.

Ostavite komentar