Lifestyle > Mozaik

Prodavačica provalila NEVERNE MUŠKARCE: Preljubnici uvek kupuju ISTI POKLON i ljubavnici i ženi

Ona je navela da je tokom dugogodišnjeg rada naučila da prepoznaje sve vrste kupaca, uključujući i muževe koji varaju svoje žene

Izvor: K1info/index.hr

23/12/2022 > 13:37

podeli vest:

Prodavačica provalila NEVERNE MUŠKARCE: Preljubnici uvek kupuju ISTI POKLON i ljubavnici i ženi
Foto: Shutterstock


Prodavačica Šenon Hil, koja radi u Chanelu, na društvenoj mreži TikTok često deli zanimljive detalje i dogodovštine iz svog posla, a uoči praznika snimila je video na temu šta muškarci kupuju ljubavnicama za poklon.

Ispričala je kako je u trgovini luksuznih proizvoda počela da radi kada je imala 19 godina, zbog čega tvrdi da je tokom dugogodišnjeg rada naučila da prepoznaje sve vrste kupaca, uključujući i muževe koji varaju svoje žene.

Otkrila je kako prodavnica u kojoj radi ima sačuvane podatke svih dosadašnjih kupovina na kojima se mogu pronaći proizvodi koje žene kupuju, pa onda i njihovi partneri prema tom popisu biraju poklone. 

Zatim je objasnila kako se često dogodi da neki od njih izaberu isti parfem i za svoju ženu i za ljubavnicu i dodala kako je razlog za to poprilično jasan.

- Ne žele da im ljubavnica miriše drugačije pa da im žene to shvate - kazala je ona.

Prodavačica je navela i kako je uvek reč o istom parfemu - Coco Mademoiselle.

- Nikada nije Chanel 5, to kupuju svojim mamama. Nikada Chance, uvek je  jedan isti - ispričala je Hil u videu koji je prikupio hiljade lajkova i mnoštvo komentara.

"Kako je slatko kada muž kupi ženi ne jedan, nego dva parfema", "Ja sam radila u trgovini nakita i ista stvar se događala - kupovali su isti poklon za supruge i ljubavnice", "Tako je meni moj bivši dao poklon namenjen za ljubavnicu. Shvatila sam jer ne nosim XS veličinu džempera", samo su neki od komentara.

 

Ostavite komentar