Lifestyle > Ljubav

Kakve veze imaju OMILJENA BOJA I SEKS? O, da, i te kako imaju

Boja odeće koju nosite, autmobila, boja u vašem stanu... mnogo govore o vašem seksualnom životu

Autor: K1 info/ zenasamja.me

26/04/2023 > 22:33

podeli vest:

Kakve veze imaju OMILJENA BOJA I SEKS? O, da, i te kako imaju
Foto: Freepik.com


Možda na prvi pogled zvuči čudno i pmalo smešno, ali psiholozi su odavno utvrdili vezu između boja i seksa.

Na vama je samo da pronađete svoju omiljenu boju i da pročitate tumačenje.

Crvena

Simbolizuje strast i karakteristična je za osobe koje znaju da uživaju u seksu i da se potpuno prepuste strasti. Ponekad su skloni agresivnom pristupu suprotnom polu. Ako se spoje dve osobe koje vole crvenu boju, veza će sigurno biti bogata eksperimentima, istraživanjima i novim stvarima.

Žuta

Ako volite žutu boju, znači da obično kontrolišete svoje seksualni nagon i u krevetu se prepuštate partneru. Nikad ne odbijate tuđu inicijativu i retko namećete sopstvene želje. Najvažnije vam je da druga strana bude zadovoljna.

Foto: Freepik.com

 
Zelena

Ljudi koji imaju afinitet prema zelenoj boji su nežni i osetljivi kada je u pitanju seks. Žena koja voli ovu boju, ceo život će voditi ljubav kao da je prvi put, dok će muškarac svojoj partnerki ispunjavati sve želje. Oboje su verni i lojalni osobi sa kojom su i ne mogu ni da zamisle da je prevare.

Plava

Za obožavaoce plave boje, seks je jedan vid umetnosti, pa je zato njihov pristup istom vrlo elegantan. I muškarac i žena u potpunosti uživaju u ljubavnoj igri.

Foto: Freepik.com

 
Ljubičasta

Oni koji vole ovu boju, seks ponekad doživljavaju kao gubljenje vremena. Žene koje vole ljubičastu više će se brinuti kakva im je frizura, nego da li je partner zadovoljan, a muškarac će seks vrlo često imati iz obaveze, a ne iz zadovoljstva.

Siva

Ovo su neodlučni i nesigurni ljubavnici. Često im je potrebno mnogo vremena da donesu neku odluku. Seks gledaju samo kao način na koji će zadovoljiti potrebe.

Roze

Obožavaoci roze boje su vrlo skloni flertu i prevarama.  Žene koje preferiraju ovu boju ponekad traže i mnogo više nego što su same spremne da pruže. Muškarci često menjaju partnerke i bez ikakvih problema se u upuštaju u avanture sa nepoznatim ženama.

Narandžasta

Muškarci i žene koji vole ovu boju uživaju u seksualnim fantazijama. U krevetu šapuću nežne reči i obožavaju da se maze posle seksa. Ako nisu zadovoljni osobom sa kojom su, teško će to priznati ikome, pa čak i sebi.

 

Ostavite komentar