Lifestyle > Ljubav

Drage dame, ovih 6 STVARI nikada NEĆETE uspeti DA PROMENITE kod svog partnera

Ako mislite da će se on pokoriti vašoj volji i odbaciti navike koje vas nerviraju – grdno se varate

Autor: K1 info/ Smedia.rs

30/03/2023 > 21:44

podeli vest:

Drage dame, ovih 6 STVARI nikada NEĆETE uspeti DA PROMENITE kod svog partnera
Foto: Freepik.com


Postoji mala šansa da će se vaš muškarac promeniti u nekim stvarima (nešto tipa spuštanje daske na WC šolji ili neka druga sitnica), ali znajte da nemate šansu u vezi nekih bitnijih pitanja.

Bacite pogled na šest stvari koje nikada ne možete da promenite kod muškarca.

1. Obožava pse. Bez obzira koliko preslatkih mačića mu nabili pod nos, ako je on čovjek koji voli pse, tu nema mnogo prostora za kompromis. Vašu opčinjenost mačkama možete da zadržite za sebe i zaboravite da ćete ga pretvoriti u mačkara.

2. Zavisnik od televizije. Ovakvog muškarca ljubav neće motivisati da svoju pozadinu izvuče napolje i izađe negde sa vama jer time gubi dragoceno vreme koje bi "pametno" utrošio zureći u ekran. Naravno da vas svaki put neće izneveriti kada imate velike planove za izlazak, ali ne očekujte od njega da bude spreman da sa vama krene u jutranju vikend šetnju po gradu.

3. Pivopija. Možda mislite da vino treba da bude izbor pića sofisticiranih ljudi, ali za ovakvog momka nema ničeg boljeg od hladnog piva.

4. Mamin sin. Ne smete se nipošto naći i stati između muškarca i njegove mame, bez obzira koliko godina on imao. Mama će uvek biti u stanju da mu stvori osećaj krivice koji će biti jači od vašeg uticaja.

5. Sportski zaluđenik. On nije muškarac koga zanima samo jedan sport. Na vašu nesreću, ovakav momak voli sve sportove. To znači da sve prati, tako da planira svoj život u skladu s tim. Košmar za ženu, ali ni tu nema mnogo pomoći. Moraćete da razradite taktiku kako da se vi prilagodite njemu, ili bežite glavom bez obzira.

6. Vetropir koga ne drži mesto. U svojoj kući on samo prespava, a tokom dana je u stanju da obiđe pola grada i vidi se sa nekolicinom prijatelja. Ako on voli da kampuje, a vi pak volite modu, vaša romansa je osuđena na propast. Hiperaktivni frajer je u tom slučaju idealan za neobaveznu vezu i viđanje s vremena na vreme.

 

Ostavite komentar