Slobodno vreme > Horoskop

Kakav je uticaj PUNOG MESECA u Jarcu na ORLOVE? Astrolog otkriva: Šanse protiv DANACA su nam sa ovim igračima (VIDEO)

Gost u emisiji "Uranak" na televiziji K1 bila je astrolog Jelena Đokić

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

21/06/2024 > 14:23

podeli vest:

Kakav je uticaj PUNOG MESECA u Jarcu na ORLOVE? Astrolog otkriva: Šanse protiv DANACA su nam sa ovim igračima (VIDEO)
Foto: K1 televizija


U senci dvostrukog punog meseca u Jarcu, koji neizostavno menja sudbinu, postavlja se pitanje: Hoće li srpski orlovi trijumfovati nad Danskom u svojoj trećoj utakmici na Evropskom prvenstvu? Odgovore na ove ključne momente dala nam je astrološki stručnjak, Jelena Đokić.

- Sinoć je počelo leto. Sunce je ušlo u znak Raka, a sutra, 22. juna, očekuje nas pun mesec u znaku Jarca. To znači da se obično dešava da žene oteknu kada je pun mesec, jer se voda zadržava u telu. Takođe, emocije mogu biti uzburkane. Svi se sećamo kako smo bili bez daha i pomalo ludi nakon one utakmice u kojoj je Luka kao Džoker spasao situaciju - rekla je ona.

Jelena je objasnila aspekte u horoskopu Luke Jovića.

- Luka je rođen u znaku Jarca i ima taj pun mesec u svom horoskopu. Iako je rođen u znaku Jarca, ima stelijum u znaku Vodolije, što znači da je miran, ali i pomalo lud. Mi vidimo Luku kao umerenog momka, ali kada je potrebno, on je na nivou Urgentnog centra. Rezolutan je i zna kako da završi stvari. Na osnovu aspekata koje sam analizirala, Luka Jović je jedan od najboljih igrača, na koje treba staviti sve nade - rekla je ona.

Selektoru je prema zvezdama u ozbiljnom problemu.

- Naš selektor je rođen u znaku Riba, sa stelijumom u Ribama. Ima čak četiri planete u znaku Riba. Njemu definitivno od marta 2023. godine, kada je Saturn ušao u znak Riba, definitivno nisu sve ovce na broju. Piksi je u manjku energije, nema jasnu percepciju, kao da se nešto zbunio. Pored toga što ima četiri planete u Ribama, ima još tri planete u znaku Device. On je sam po sebi trenutno jako rastrzan. Kod njega bi najbolje bilo da se bavi nekom vrstom energetskog rada. Njemu nije više samo molitva kao takva dovoljna. Kada Saturn ide preko tih ličnih planeta, kao što se dešava kod Piksija, Dušana Vlahovića, donosi jedno zatrpavanje energije, tako i kod Veljka Birmančevića, Saturn je stao na Sunce. Treba im novi kvantni skok. Po aspektima, trenutno je najspremniji Luka Jović - rekla je ona.

Jelena je dodala da i Mitrovića takođe koči Saturn, jer je rođen u znaku Device.Objasnila je i koga ne koči Saturn u našoj reprezentaciji.

- Ne koči Jovića, već Ilića Ivana. S obzirom na to da je Jupiter ušao u znak Blizanaca, ako želimo da pobedimo Dance, moramo isključivo računati na mlade igrače, jer Blizanci su mlad znak koji nam jedini može doneti pobedu. Kako stoje aspekti, na sam dan utakmice 25. juna u 21h, Danci su fokusirani, a mi moramo kontrolisati emocije. Potreban je i neki sportski psiholog koji bi s njima radio, da ih rastereti, jer je moguća snaga nekih energetskih radova. Šanse uvek postoje. Subjektivnost je promenljiva, uvek postoje opcije. Ako bismo samo gledali bez intervencije promene sudbine, Danci bi sigurno prošli dalje, ali ja mislim da mi imamo šanse ako zaigramo na mlade igrače. Šta će selektor odlučiti, mi ne znamo - rekla je ona.

Foto: Tanjug/AP

 

Pun mesec je veoma nezgodan za žene.

- On je specifičan za žene. One su mnogo osetljivije i ranjivije. Muškarci su skloni da kažu da žene polude tokom punog meseca. Ono što se preporučuje kada je pun mesec je post na vodi - 24 sata se pije isključivo voda, što donosi potpuno olakšanje. To smeju praktikovati samo potpuno zdrave osobe. Hronični bolesnici, trudnice i porodilje nikako - rekla je ona.

Rituali za pun Mesec

- Piše se pismo afirmacije. Otpuštate sve ono što vam smeta. Spalite taj papir na bezbednom mestu, a potom taj pepeo prosipate po zemlji, jer će ga vetar razneti. Na taj način se energetski oslobađate od svega što vas muči. To je dobro za one koji imaju višak kilograma, žele da ostave pušenje, slatkiše ili se reše toksičnog odnosa - rekla je ona.

Top tri znaka koje očekuje nagli skok energije u narednom periodu

- Ovo leto će biti zanimljivo po pitanju ljubavi, posebno za one koji su rođeni u znaku ili podznaku Lava ili Vodolije. U top tri znaka u narednih 23 dana spadaju rođeni u prvoj dekadi Bika, aprilski Bikovi, avgustovske Device i februarske Ribe. Ovim znakovima će doći do naglog skoka energije - zaključila je Jelena Đokić u emisiji "Uranak" na televiziji K1. 

Ostavite komentar