Slobodno vreme > Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. JUN: Ovom znaku je period LOŠ ZA LJUBV, a jedan ima POSEBNU PRILIKU da se dokaže na poslu!

Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan, a saznajte kako su zvezde naklonjene vašem horoskopskom znaku.

Izvor: K1info/informer.rs

Autor: Informer

18/06/2024 > 07:45

podeli vest:

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. JUN: Ovom znaku je period LOŠ ZA LJUBV, a jedan ima POSEBNU PRILIKU da se dokaže na poslu!
Foto: Pixabay.com


OVAN

LJUBAV: Moguće je da ćete imati kontakt sa nekim ko je vrlo zainteresovan za vas. POSAO: Promene su i dalje moguće, ali samo ako vi odlučite da ih napravite. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

BIK

LJUBAV: Bićete vrlo zainteresovani za fizički kontakt sa osobama suprotnog pola. POSAO: Više nećete težiti promeni, ali i dalje nećete biti zadovoljni. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je stranog porekla. POSAO: Možda ćete seliti kancelariju ili napraviti neku drugu veću promenu u vezi s poslom. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

RAK

LJUBAV: Imaćete tajnu simpatiju ili vezu, nećete biti raspoloženi da pokažete šta osećate. POSAO: Ukazaće se odlična prilika da se dokažete. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Foto: K1info/Freepik

 

LAV

LJUBAV: U nepovoljnom ste periodu za ljubav. Vaša očekivanja neće biti ispunjena. POSAO: Započećete novi projekat ili imati potrebu da pokrenete nešto novo u poslu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA

LJUBAV: Mogući su problemi u odnosu zbog nervoze i loše komunikacije. POSAO: Trebalo bi da budete posebno oprezni ako baratate većim sumama novca. ZDRAVLJE: Infekcija.

VAGA

LJUBAV: Nećete imati jasnu ideju o tome šta želite u ljubavi. Dopašće vam se više osoba. POSAO: Moguća je promena posla ili toka karijere. ZDRAVLJE: Vrlo osetljivo.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće razdvajanje od partnera zbog raskida ili nekih životnih okolnosti. POSAO: Rad za inostranog poslodavca. ZDRAVLJE: Psihička osetljivost izazvana nekim emotivnim stanjem.

STRELAC

LJUBAV: Imaćete većih problema u odnosu jer su mogući sukobi sa partnerom i povređene emocije. POSAO: Imaćete priliku da zauzmete lidersku poziciju na poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: K1info/Freepik

 

JARAC

LJUBAV: Ako ste sami, nećete naći ljubav, ali moguće je da ostvarite fizički kontakt sa nekim. POSAO: Prilika za novi posao ili dodatni kako biste zakrpili rupe u budžetu. ZDRAVLJE: Neuralgija.

VODOLIJA

LJUBAV: Ovo je povoljan dana za druženje i prijateljske odnose, ali možda ne i za romantične. POSAO: Moguć je neočekivan gubitak ili zastoj u tokovima novca. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Pažnja vam neće biti usmerena na ljubav, pa nećete ni imati posebnih prilika. POSAO: Povećan promet posla, ali i mogući problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Promenljivo.

 

Ostavite komentar