Lifestyle > Horoskop

Muškarci u ova 4 ZNAKA će vas TRETIRATI KAO KRALJICU: Pravi su MATERIJAL ZA BRAK

A kakav je muškarac pored vas? Da li biste mogle da ga opišite?

Izvor: K1info/telegraf.rs

25/11/2023 > 13:37

podeli vest:

Muškarci u ova 4 ZNAKA će vas TRETIRATI KAO KRALJICU: Pravi su MATERIJAL ZA BRAK
Foto: Pexels.com


Nisu svi muškarci isti u ljubavi, neki si romantičniji od drugog, neki je pak nemarni i ne pokazuje previše emocija.

A kakav je muškarac pored vas? Da li biste mogle da ga opišite?

Muškarci u naredna četiri horoskopska znaka su nešto više posebni i čuvaju svoju dragu kao malo vode na dlanu, piše "Herway.net".

Bik

Čovek rođen u ovom horoskopskom znaku tretira ženu pored sebe kao pravu kraljicu i ne smeta mu da ode još dalje i više da bi je usrećio. On je tip momka koji zapravo vidi sav trud koji njegova partnerka čini za njega.

Ne zatvara oči pred žrtvama koje ona čini da bi njihov odnos mogao da funkcioniše. I sigurno ume da da nešto zauzvrat. Sa ovakvim muškarcem ćete se osećati voljeno i zbrinuto i njegove ljubavi vam nikad nije dosta. Učiniće da se osećate posebno, čak i onim danima kada sebe manje volite.

U prostoriji punoj žena, on će gledati samo vas, a jednim njegovim osmehom srce će početi jače da lupa. Iako je možda majstor za zavođenje, on to nikada neće iskoristiti jer vam je - odan.

Rak

Ovo je jedan od najosetljivijih i najemotivnijih horoskopskih znakova i muškarac u ovom znaku to svakodnevno pokazuje svojoj partnerki. Sa ovakvim muškarcem ćete biti obasuti poljupcima i zagrljajima jer je to njegov način da izrazi ljubav.

Ispuniće svaku partnerkinu želju i neće mu smetati da to uradi. Radije bi ostao sa njom kod kuće da gleda dobar film nego da izađe sa prijateljima. Pravi je materijal za muža, i nije ni čudo da sve devojke koje izlaze sa Rakovima na kraju budu srećne i ispunjene.

Foto: Pexels.com

 

Muškarac Rak će vam biti podrška kada ne znate šta da radite. Biće vaš zdrav razum kada se izgubite i najbolji prijatelj kada vam treba rame za plakanje. Tip je čoveka koji će vas uvek staviti na prvo mesto, čak i ako to znači da će na kraju biti povređen.

Lav

Lav je muškarac koji voli da iznova i iznova razmazi partnerku skupim poklonima i romantičnim večerama. On je pravi džentlmen i uvek zna šta treba da uradi i šta da kaže da bi zaveo ženu. Kada je u vezi, on je odan i ne luta.

Porodična je vrsta čoveka, pa kada oseti da je našao pravu, radije će se skrasiti nego da bude slobodan i da se zabavlja svako veče. Oseća se mnogo bolje kada ima nekoga i zato zna da se prema ženi odnosi sa ljubavlju i poštovanjem.

Ako ste imali sreće da se udate za ovakvog čoveka, možete biti sigurni da će se on brinuti o vama na najbolji način. Čak može zanemariti svoje želje samo da bi vas usrećio jer ako ste vi srećni, srećan je i on. Život sa njim će biti kao najlepša ljubavna priča.

Jarac

Ovaj horoskopski znak jednostavno obožava ženu u koju je zaljubljen. On će učiniti sve što je u njegovoj moći da se osećate voljeno. Neće da juri druge žene jer pored sebe ima najlepšu.

Nikada ne bi uradio ništa glupo i rizično da izgubi voljenu ženu i uvek će vam pokazati koliko vas voli i koliko mu značite.

Ponekad može da se ponaša kao hladan čovek, ali u stvari je prilično emotivan. Vidi sve što se dešava oko njega i pametan je kada bira životnog partnera. Nikada ne juri u nepoznato, pa ako izlazite sa njim, verovatno će provesti neko vreme sa vama da bi vas upoznao pre nego što stavi prsten na ruku.

Ostavite komentar