Lifestyle > Horoskop

PLAŠE SE se razbijenog ogledala i nose privezak PROTIV UROKA. Ovo su NAJSUJEVERNIJI horoskopski znaci

Oni veruju da zvezde imaju odlučujuću ulogu u njihovoj sreći

Autor: K1 info/ espreso.co.rs

13/10/2023 > 09:50

podeli vest:

PLAŠE SE se razbijenog ogledala i nose privezak PROTIV UROKA. Ovo su NAJSUJEVERNIJI horoskopski znaci
Foto: Freepik.com


Postoje neki članovi Zodijaka koji svoju sudbinu vezuju za razna praznoverja i simbole sreće. 

Otkrivamo vam koji su to horoskopski znaci koji se ne libe da isprobaju razne rituale i koji veruju da zvezde imaju ulogu u njihovoj sreći.

Rak

Rakovi su duboko emotivni i intuitivni. Vrlo su povezani sa svojim osećajima i često traže znakove iz okoline kako bi doneli odluke. Njihova praznovernost proizlazi iz želje za zaštitom i osećajem sigurnosti. Obraćaju pažnju na simbole sreće kako bi se osećali zaštićeno, a svoje praznoverne rituale vide kao način da privuku pozitivnu energiju i sreću u svoj život.

Lav

Lavovi vole biti u centru pažnje i teže za priznanjem. Njihovo praznoverje dolazi iz želje da privuku pozitivnu pažnju i postignu uspeh. Veruju da su posebni i da su im sudbinski simboli povezani s njihovim uspehom. Prate svoje rituale s verom da će im doneti sreću i usmeriti ih prema svetlima reflektora.

Vaga

Vage su znak harmonije i ravnoteže. Njihovo sujeverje proizlazi iz potrebe za ravnotežom u svim aspektima života. Oni se osećaju sigurno kada prate praznoverne rituale i veruju da će im to pomoći da postignu unutarašnju harmoniju. Njihov odnos prema simbolima sreće dolazi iz želje za postizanjem skladnih odnosa i mirnog života.

Ostavite komentar