Lifestyle > Horoskop

Šta DAN ROĐENJA stvarno govori o nama? Kojim danima se rađaju NAJŠARMANTNIJI, a kojim NAJINTELIGENTNIJI LJUDI

Možete da verujete ili ne, ali svakako ćete se zabaviti čitajući. A možda su astrolozi ipak u pravu?

Izvor: K1info/blic.rs

28/09/2023 > 12:25

podeli vest:

Šta DAN ROĐENJA stvarno govori o nama? Kojim danima se rađaju NAJŠARMANTNIJI, a kojim NAJINTELIGENTNIJI LJUDI
Foto: Freepik.com

Astrolozi kažu da dan kada smo rođeni dosta toga govori o nama. Naime, z svaki dan u nedelji vezuju se određene karakterne osobine. 

U nastavku pročitajte koji dan nosi određne osobine.

Ponedeljak

Ako ste rođeni u ponedeljak, verovatno ste veoma osetljivi i emotivni jer ovim danom vlada planeta emocija Mesec. Mnoge vaše odluke pokreće intuicija. Kod vas je izražena vaša pažnja, majčinstvo, briga o drugima i o domu.

Utorak

Utorkom vlada Mars, a ako ste rođeni na ovaj dan, ambiciozni ste i strastveni. Mars je i planeta povezan s akcijom pa ste verovatno dosta fizički sposobni. Ovan i Škorpija su znakovi kojima prirodno vlada Mars, što podstiče njihovu hrabrost i odvažnost. Mars i vlada agresijom i ljutnjom.

Sreda

Sredom vlada Merkur, a njegovi planetarni vladari su Devica i Blizanci. Ako ste rođeni u sredu, veoma ste inteligentni i duhoviti. Razumni ste i volite da komunicirate sa drugima, a stvarno ste vešti u svemu što ima veze sa medijima. Merkur vlada vašim umom i razmišljanjem. Analizirate dobro informacije i dolazite do ideja.

Četvrtak

Četvrtkom vlada Jupiter čiji je znak Strelac. Ako ste rođeni na ovaj dan u nedelji, optimistični ste i volite što više novih iskustava. Težite istini i širem smislu u životu. Jupiter je planeta ekspanzije i dobitka, istine, mudrosti i principa. Volite putovanja, avanturu i obrazovanje.

Petak

Petkom vlada Venera, čiji su vladajući znaci Vaga i Bik. Ako ste rođeni u petak, vi ste šarmantni, privlačni, i imate dara za modu.

Subota

Subotom vlada Saturn čiji je planetarni vladar Jarac. Ljudi rođeni u subotu su odgovorni i čvrsto stoje na zemlji. Mnogo truda i napora ulažu da bi ostvarili cijeve. Mogu biti veoma ozbiljni i melanholični.

Nedelja

Nedeljom vlada Sunce. Ako ste rođeni u nedelju, veoma ste nezavisni. Prirodno ste energični i blistavi, pa uživate da budete omiljeni odnosno popularni. Sunce je jedna od najvažnijih planeta i ima snažan uticaj na nečiju ličnost, piše Your Tango.

Ostavite komentar