Lifestyle > Horoskop

ONA JE šarmantna, atraktivna, esteta i ima 6 osobina koje OPASNO NERVIRAJU druge. Da, to je VAGA

Ako upoznate neku Vagu možda vam ovo pomogne da je bolje razumete. Na kraju karajeva, niko nije idealan…

Autor: K1 info/ lepotaizdravlje.rs

25/09/2023 > 10:07

podeli vest:

ONA JE šarmantna, atraktivna, esteta i ima 6 osobina koje OPASNO NERVIRAJU druge. Da, to je VAGA
Foto: Shutterstock


Počela je sezona Vage, pa valja da se bolje upoznamo sa ovim članom zodijačke porodice.

Vagama vlada Venera, planeta ljubavi. Lako započinju veze zbog prirodnog šarma i magnetizma. Kada bi period zaljubljenosti trajao večno, Vage bi bili najsrećniji ljudi na planeti. 

Vaga obožava kada joj se drugi dive, hvale, i stavljaju na pijedestal. Ako vremenom partner počne da se odnosi prema njima mirnije, a osećanja ne budu toliko intenzivna, Vaga počinje iskreno da pati. 

U vezama, Vage imaju ogroman rizik da izgube sebe. Zbog toga je važno da predstavnici ovog znaka jačaju samopouzdanje i samopoštovanje. I zapamtite da ponekad previše ljubavi nije uvek dobra opcija. 

A koje to osobine drugi ne vole kod Vaga?

Sebičnost

Vage vole da u rešavanje svojih problema uključe prijatelje, poznanike, pa čak i strance. Zahvaljujući svojoj društvenosti i filantropiji, ostvaruju mnogo korisnih kontakata i bez oklevanja koriste njihovu pomoć.

U svakom trenutku mogu da pozovu i zatraže uslugu, verujući da to njihovim najmilijima apsolutno ništa ne košta. Okruženje nerviraju njihovi stalni zahtevi i pokušaji da ih uključe u rešavanje svojih problema, ali, po pravilu, Vagu retko odbijaju.

Nesposobnost za život

Vage su sofisticirane estete. Vole da idu na izložbe, nastupe, kupuju sebi nakit i odeću. Kućni problemi, rutinski posao – nešto je što uzvišene Vage apsolutno ne zanima. Oni lako mogu dizajnirati moderan enterijer za svoj dom. Ali oni pokušavaju da nadmaše obične kućne poslove.

Iskreno veruju da su rođeni za nešto veće od pranja sudova i plaćanja računa. Možda izgleda simpatično ako Vaga može da priušti pomoćnike u domaćinstvu, ali imaju tendenciju da prepuste sve poslove svom partneru .

(Ne)rešavanje problema

Vage brzo zasvetle zanimljivim idejama i u početnoj fazi se sa entuzijazmom uključuju u proces. Ali čim shvate da ih čeka puno rutinskog posla, pregorevaju. Ako započeti posao ipak privedu kraju, onda im je potreban dug odmor i oporavak.

Nemogućnost donošenja odluka

Predstavnici znaka su uvek u potrazi za harmonijom i retko je mogu postići. Povlače se u jednom ili drugom pravcu. Suočeni sa izborom, neće moći da biraju između nekoliko opcija, jer će u svakoj od njih naći prednosti i nedostatke.

Ljubav prema kontroverzi

Vaga se može nazvati “đavoljim advokatom”, jer mogu pronaći kompetentno objašnjenje za apsolutno svaki čin. Oni daju kompetentne argumente u odnosu na apsolutno suprotne stavove i mogu dokazati svoj slučaj.

Flertovanje sa drugima

Vage flertuju mnogo i uspešno. Oni to ne rade iz sebičnih pobuda, samo vole da udovolje drugima. Zašto se ovo smatra nedostatkom? Činjenica je da to često izaziva ljubomoru u njihovoj drugoj polovini. Za Vagu je od vitalnog značaja da bude univerzalni ljubimac i da održava dobre odnose sa svima.

Ostavite komentar