Lifestyle > Horoskop

Istrpite njihovo NERASPOLOŽENJE i DEPRESIJU: Ova 3 HOROSKOPSKA znaka stvarno NE VOLE JESEN

Da li ste i vi među horoskopskim znacima koji ne podnose jesen?

Izvor: K1info

16/09/2023 > 20:42 >> 22:36

podeli vest:

Istrpite njihovo NERASPOLOŽENJE i DEPRESIJU: Ova 3 HOROSKOPSKA znaka stvarno NE VOLE JESEN
Foto: Freepik.com


S dolaskom jeseni i dosadnih sivih i kišnih dana mnogi ljudi se osećaju bezvoljno i depresivno. 

Ipak, tri člana Zodijačke družine mnogo teže podnose tmurno i hladno vreme od drugih.

Ovan

Ovan, kao vatreni znak (i to prvi u godini), ne može da podnese hladnoću. Pošto je rođen na proleće, omiljeno mu je lepo vreme. Ovan voli kad sve cveta, i da može da ide gde hoće. Ne voli da ga ograničava odeća niti da mu je hladno. Da se on pita, april i maj bi se smenjivali tokom cele godine.

Blizanci

Blizanci vole akciju, putovanja, izlete i druženje, a to im je lakše i lepše kada su dani duži, a noći kraće. Onda mogu da se nađu sa prijateljima kad požele, a ne da gledaju kroz prozor da li će da pada kiša ili ne. Vole more, jezero, bazen... više nego šuštanje lišća po parku. Preziru kišne dane i tada najčešće ostaju kod kuće ili mrzovoljno obavljaju svoje obaveze. Kao i Ovan, i Blizanci najviše vole proleće pa često tokom jeseni postaju depresivni.

Rak

Zbog svoje preosetljivosti i sklonosti zamišljanju najgorih scenarija, hipohondrija ih retko može zaobići. Čim zahladni, Rak brine o svom zdravlju više nego svi drugi. On se plaši i prehlade, a kamoli nečeg ozbiljnijeg. Zato, kada dođe jesen Rak se zavuče u svoj ušuškani dom i nema ga do toplih dana. Njima jesen i hladno vreme zaista teško padaju.

Ostavite komentar