Lifestyle > Horoskop

DANAS JE 3. 3. 2023. i jedan je od NAJVAŽNIJIH DANA u godini: SIMBOLIKA BROJEVA je NEPOGREŠIVA

Pred nama je važan dan, niz brojeva 3-3 u bioritamskom pogledu predstavljaju čistu energiju ispunjenja želja i velikih promena

Autor: K1 info/ zena.blic.rs

03/03/2023 > 10:42

podeli vest:

DANAS JE 3. 3. 2023. i jedan je od NAJVAŽNIJIH DANA u godini: SIMBOLIKA BROJEVA je NEPOGREŠIVA
Foto: Unsplash.com


Broj 3 u duhovnom smislu predstavlja sveto trojstvo, pa je zato ovaj dan posebno moćan, jer se u njemu događaju čuda.

- U numerologiji ovaj broj je broj zajednice, sjedinjavanja i povezivanja, zato ovog dana treba otpustiti sve ono što nas je tištilo, kočilo i blokiralo da bismo mogli da se povežemo i da uhvatimo zalet za neke nove životne visine. Povoljan dan za nove početke, obrasce i definitivno dan kada stara poglavlja zatvaramo, a neka nova otvaramo - navodi numerolog Tihomir Jovanović.

Nemojte stajati u mestu i pustiti da ovaj dan bude kao i prethodni, već napravite korak ka boljem sutra.

- Idealan dan za nove ljubavi, za nove poslovne poduhvate, druženje sa prijateljima, ali i za putovanja. Ovu energiju će svaki bioritamski broj drugačije doživeti - objašnjava numerolog Jovanović.

Izračunajte svoj bioritamski broj

Da bismo izračunali naš bioritamski broj, potrebno je da saberemo dan i mesec rođenja. U slučaju da dobijemo dvocifreni broj, taj broj sabiramo dok ne dobijemo jednocifren. Zatim sabirate bioritamski broj današnjeg datuma i vašeg datuma rođenja:

Rođeni ste: 22.11

2 + 2 + 1 + 1 = 6, vaš bioritamski broj je broj - 6

Bioritamski broj današnjeg dana : 03.03

3 + 3 = 6

Potom sabiramo dobijene bioritamske brojeve

6 + 6 = 12 = 3

Zatim pogledate šta će vamdoneti današnji dan.

Foto: Freepik.com

 
BROJ 1

Idealan dan za putovanja, za druženje, ali i za obavljanje bitnijih poslova. Stoga, iskoritite ga jer su vam naglašene nove poslovne mogućnosti. Takođe, odličan dan u kom će mnogi od vas dobiti stalna zaposlenja, neki ugovore, a neki i bolja radna mesta.

BROJ 2

Ljubav, ljubav i samo ljubav. Odličan dan za nove ljubavi, neki će pronaći vas, a nekog vi, pogotovo ako ste duže vreme sami. Takođe, dan odličan za potomstva.

BROJ 3

Sudbinske promene su pred vama, pa su ovog dana čuda moguća. Možda vam se ispune želje koje duže vreme želite, a za koje ne verujete da mogu da se realizuju.

BROJ 4

Idealan dan za finansije. Moguće sklapanje novih poslovnih projekata. Nekima moguće nasledstvo, ali i neočekivani priliv novca. Povoljan dan za igre na sreću, jer ta sreća možda baš vas čeka.

BROJ 5

Dan kada vaša kreativnost, umetnost i dar mogu biti istaknuti. Dosta sreće kroz umetničke, ali i sportske poslove. Dobićete zeleno svetlo za putovanje u inostranstvo, naročito ako dugo čekate na neku potvrdu, bilo poslovnu, bilo turističku.

BROJ 6

Dan kada se točak sreće okreće na vašu stranu. Iskoristite ovaj dan jer sve što započnete ovog dana ima tedencije da traje u budućnosti. Odličan dan za kontakte sa drugim ljudima, za kretanja. Nekima viša poslovna lestvica i napredovanje.

BROJ 7

Idealan dan da se posvetite porodici. Neki baš ovog dana rešavaju stambeno pitanji, neki konačno okončavaju nešto na svoju korist vezano za nekretnine i nasledstvo. Nekima sledi promena nabolje u porodici.

BROJ 8

Danas je vaš srećan dan, pa iskoristite energiju dana jer će vas pratiti sreća. Odličan dan za napredovanje. Neki će dobiti nov posao, oni koji su na ugovoru možda dobiju zaposlenje za stalno. Povoljan dan za finansije, kako za dobitak, tako i za ulaganja.

BROJ 9

Dan kada mnoge stvari kod vas mogu da se promene nabolje. Sve ono što vas duže vreme koči i blokira danas upravo može da se okonča. Stvari će se dešavati sudbinskim tokom, pa upravo danas možete se rešiti tereta. Neke stvari iz prošlosti mogu da se okončaju, ali dobićete neke bolje, nove prilike.

 

Ostavite komentar