Lifestyle > Horoskop

NEDELJNI K1info HOROSKOP: Škorpije se "DOPINGUJU" flertom, a Vage...

Pročitajte nedeljni horoskop na K1info.rs i otkrijte šta vam zvezde predviđaju za predstojeću sedmicu

Izvor: K1info

26/02/2023 > 10:09

podeli vest:

NEDELJNI K1info HOROSKOP: Škorpije se "DOPINGUJU" flertom, a Vage...
Foto: K1/Freepik


OVAN

Posao

Nedelja koja sledi doneće vam izazove koji će na test staviti vaše sposobnosti i znanje, ali iz tih iskušenja ćete izaći prilično lako. Bićete zadovoljni kada se uverite koliko umete, možete i znate.

Ljubav

U ovoj nedelji maštate i preispitujete se. Imaćete puno misli u kojima ćete se kretari od - šta bi bilo da je bilo, i šta bi bilo ukoliko sada uradite nešto. Koliko god neke spoznaje bile bolne, ipak će vas ovo iskustvo osvestiti.

Foto: K1info/Freepik

 

Zdravlje

Trudite se da ne pravite nikakve nagle pokrete pošto ste skloni kočenju.

BIK

Posao

Na nekoliko frontova vodite bitke i često zbog velikog samopouzdanja pomislite da ste svemogući. Ovaj stav nije loš, ali možete zahvaljujući njemu preuzeti na sebe previše obaveza s kojima baš i ne znate kako da izađete na kraj.

Ljubav

Kako ste vi znak koji najviše voli da uživa i koji je od hedonizma napravio pravu umetnost, tako ste i sada skloni planiranju odlaska van grada sa partnerom gde biste probudili magiju.

Zdravlje

S lepšim vremenom kod vas se probude i ne tako lepe misli o početku dijete i vođenju računa o ishrani. Trudite se da promene, koje ne volite, ali koje su vam potrebne, uvedete na vreme.

BLIZANCI

Posao

Kod vas period intenzivnog razmišljanja o promeni posla traje već izvesno vreme. Osećate nezadovoljstvo znajući da možete i umete više, ali trenutno neke važnije promene nema na vidiku.

Ljubav

Osobu koja je u vašoj blizini i koja vam pokazuje naklonost krijete od očiju svojih bliskih ljudi. Kao da se ili stidite, ili niste dovoljno sigurni da li biste sa tom osobom produbljivali odnos.

Foto: K1info/Freepik

 

Zdravlje

Unosite više proteina pošto je moguća slabost kose i noktiju.

RAK

Posao

U ovoj nedelji vam je posao prioritet, jer želite da konačno završite sve obaveze koje se tiču promene nekih ugovora, dogovora, rokova i izveštaja. Bićete napeti, ali na kraju vam sledi uspeh.

Ljubav

Još uvek traje vaš period u kome zapostavljate partnera. Budite oprezni - čak i najstrpljivijima jednog dana dosadi da budu na drugom mestu.

Zdravlje

Nemojte da preskačete obroke. Mada ste vi disciplinovani kad je hrana u pitanju, preveliki asketizam i odricanje mogu vam doneti nezadovoljstvo. Slobodno se počastite nekim slatkišem jednom nedeljno.

LAV

Posao

Kako morate da budete najbolji, najuspešniji i najpametniji i kako vam je divljenje drugih veoma važno, tako u ovoj nedelji idete ispred očekivanja onih sa kojima sarađujete. Ipak vodite računa da usporite - neke ćete iritirati tim paradiranjem i pokazivanjem svoje superiornosti.

Ljubav

Svalili ste na partnera veliki broj obaveza. Mada vi često imate odnos prema bližnjima kao da su vaše sluge i kao da su dužni da vas slušaju, pokušajte da shvatite da ljudi ipak imaju svoje želje i da nisu dužni da vam udovoljavaju.

Foto: K1info/Freepik

 

Zdravlje

Ne preterujte sa vežbanjem pošto su moguće upale mišića.

DEVICA

Posao

Strpljivi ste i staloženi. Svesni ste da kvalitetni rezultati zahtevaju vreme i spremni ste da uložite koliko je potrebno da biste uživali u rezultatima svog rada.

Ljubav

Partner vam je privržen i neprestano pokazuje svoju naklonost prema vama. Uživajte u tome.

Zdravlje

Ne toliko intenzivne aktivnosti na otvorenom imaće odlično dejstvo na vaše celokupno zdravstveno stanje. Vožnja bicikla (ali samo kad je zagađenje nisko) ili malo gimnastike učiniće čudo za vaše telo ali i za vaš  duh.

VAGA

Posao

Često se inatite, a još ćešće je to na vašu štetu. Ponašate se veoma ljuto kad je reč o poslu, brecate se na saradnike i otaljavate posao zato što vam nešto nije po volji. Na duge staze - takvo ponašanje vam ne može doneti ništa sem problema.

Ljubav

Skloni ste ljubomori i prebacivanju partneru i ono za šta je kriv i za šta nije. Možda je zreo razgovor ipak efikasnije rešenje, šta milsite?

Foto: K1info/Freepik

 

Zdravlje

Unosite više tečnosti u organizam.

ŠKORPIJA

Posao

Borbeni ste i odlučni da neke nepravde isterate na čistac, jer ste veoma pravdoljubivi. Ipak, umesto osećaja pobede, samo ćete osećati frustraciju. Ipak - ne odustajte.

Ljubav

Flertujete na sve strane i nemate nameru da prestanete. Mada ne oskudevate u samopouzdanju, ovaj dodatni ''doping'' vam donosi zadovoljstvo.

Zdravlje

Uvedite zdrave navike kad je reč o ishrani i nikako nemojte da preskačete obroke.

STRELAC

Posao

Postoje velike šanse za odlazak u inostrastvo i pronalaženje posla van granica zemlje. Ukoliko ste imali tako nešto u planu, sada je pravi trenutak da to realizujete.

Ljubav

Ove nedelje vam umesto tuđeg, najviše prija sopstveno društvo. Uživajte u tim momentima kada ćete naučiti nešto novo više o sebi.

Foto: K1info/Freepik

 

Zdravlje

Koliko god da vam vreme delovalo toplo, oblačite se adekvatno, jer ste skloni prehladama.

JARAC

Posao

Previše se hvalite i pucate od samopouzdanja. To se možda dopada nekim nadređenima, ali ljudima sa kojima sarađujete može delovati iritatno i odbojno.

Ljubav

Nekim pripadnicima znaka se smeše lepi momenti - moguće su veridbe, sklapanje brakova ali i proširenje porodice.

Zdravlje

Odlično se osećate.

VODOLIJA

Posao

Malo ste konfuzni što se tiče posla. Niste sigurni kako bi trebalo da postavite prioritete niti kojim zadacima i obavezama da se posvetite. Nemojte brzati.

Ljubav

Bacili ste oko na osobu koja pripada širem krugu vašeg društva. Nejasni signali su vas naveli da napravite korak napred, ali ni sami sada ne znate kuda dalje.

Foto: K1info/Freepik

 

Zdravlje

Moguće su depresivne epizode i neraspoloženje. 

RIBE

Posao

Neke nepromišljenje odluke iz prošlosti donele su takve posledice da ih i dalje osećate. Zbog toga ste izgubili elan i puštate da vas stihija nosi.

Ljubav

Na vas je bacila oko osoba koja nije za vas. Dobro porazmislite pre nego što uopšte dozvolite da budete ''upecani''.

Zdravlje

Unosite što je više moguće toplih napitaka u organizam.

 

 

 

Ostavite komentar