Lifestyle > Horoskop

Ovo su 3 HOROSKOPSKA ZNAKA koje čeka PAKLENO FINALE februara

Tri člana Zodijaka jedva čekaju da se završi ovaj najkraći mesec u godini

Izvor: K1info/nova.rs

23/02/2023 > 07:47

podeli vest:

Ovo su 3 HOROSKOPSKA ZNAKA koje čeka PAKLENO FINALE februara
Foto: Freepik.com


Nekima je februar prošao "u trenu", a nekima se čini da traje čitavu večnost. Naročito zadnja nedelja.

Astrolozi vam otkrivaju kojim znacima je ovaj mesec počeo turbulentno i na kojim poljima će im tek doneti haos.

Devica

Device su ovog meseca fokusirane na bezbroj obaveza. Imaće osećaj da su preopterećene, da neće moći da predahnu i to u jednom trenutku može da ih slomi. Stres i tenzija dovešće do velikog umora, a negativnu energiju prenosiće na najbliže ljude.

Valjalo bi da obrate pažnju na posao. Bićete skloni greškama, dok ćete na privatnom planu biti kao zapete puške – spremni na konflikt u svakom trenutku. Izbegavajte donošenje važnih odluka i čuvajte se ishitrenih reakcija.

Strelac

Strelci će biti fokusirani na posao, ali će se desiti događaji koji im se nimalo neće dopasti. Zbog toga lako mogu da uđu u sukob sa kolegama ili nadređenima, a mučiće ih i finansijska situacija.

Zvezde kažu da maksimalno štedite jer predviđaju neplanirane troškove i hitne situacije.

Lav

Oni rođeni u znaku Lava bili su prilično nervozni ovog meseca. A takvi će biti do kraja februara. Ukoliko im ne ide po planu, drugi bolje da se sklanjaju jer neće moći da obuzdaju bes. Često će ulaziti u konflikte, a horoskop ih savetuje da dobro obrate pažnju na rečenice koje izgovarate u afektu.

Izbegavajte donošenje važnih i naglih odluka. Promene u ljubavi se ne naziru, tek početkom narednog meseca očekujte pomirenje sa voljenom osobom.

 

Ostavite komentar