Lifestyle > Hi-Tech

Legendarna LARA KROFT stiže u igru "Call of Duty"

Zvezda igre "Tomb Raider" stiže na velika vrata

Izvor: K1info

28/08/2023 > 17:43

podeli vest:

Legendarna LARA KROFT stiže u igru "Call of Duty"
Foto: Youtube/Printscreen/tridzo


Franšiza "Call of Duty" postaje bogatija za još jedan novi lik koji igrači mogu da izaberu, a to je zvezda igre "Tomb Raider" Lara Croft.

Lara će se pojaviti u igrama "Call of Duty: Warzone" i "Call of Duty: Modern Warfare II" i tako će se pridružiti drugim likovima koji ipak potiču iz stvarnog sveta, kao što su Niki Minaž, Snoop Dogg, Kevin Djuran, likovi iz Prime Video show-a "The Boys" i drugi.

Izdavač Activision nije otkrio detalje o tome kako će igrači moći da dobiju Laru, ali verovatno je reč o kupovini neke vrste bundle-a za pristup novom liku. Primera radi, Minaž je bila dostupna u sklopu sezonskog battle pack-a koji je koštao 10 dolara. Takođe, očekuju se i itemi, skinovi i oružja u prodaji koji su povezani s Larom Croft, ali njeni poznati pištolji bi trebalo da budu deo prve kupovine.

Takođe, izdavač nije precizirao ni kada će Lara biti dostupna za odabir u igri, a poznato je da stiže update za sezonu 4, tako da bi to mogla biti dobra prilika za uvođenje ovog novog lika.

Recimo i da igra "Call of Duty: Modern Warfare III" stiže na konzole u novembru, a poslednja igra o Lari Croft bila je "Shadow of the Tomb Raider" iz 2018. godine. Developer Crystal Dynamics je u decembru najavio dolazak nove igre, koja će predstavljati "single-player avnaturu vođenu pričom". Razvija se na Unreal Engineu 5, a Amazon priprema i Tomb Raider TV seriju.

Ostavite komentar