Lifestyle > Hi-Tech

Ovako možete da PROČITATE SVE poruke na aplikaciji WhatsApp, a da NIKO to ne SAZNA

Mnogi korisnici aplikacije WhatsApp možda nisu svesni da poruke mogu da čitaju u celini, a da ih ne otvore

Izvor: K1info/kurir.rs

13/03/2023 > 22:03

podeli vest:

Ovako možete da PROČITATE SVE poruke na aplikaciji WhatsApp, a da NIKO to ne SAZNA
Foto: Unsplash.com/Pixabay


Ponekad je nemoguće odmah odgovoriti na sve poruke koje nam stignu na mobilni telefon u užurbanom svetu u kom živimo, gde dnevno primamo desetine poruka, bez obzira na to koliko nam se pošiljalac sviđa. Ponekad i ne želimo da odgovorimo na neku poruku, ali nije u redu prema pošiljaocu koji že to shvatiti, jer će znati da smo videli poruku. 

S obzirom na to da mnogi ljudi smatraju nepristojnim pročitati poruku i ne odgovoriti na nju, pritisak da se odmah odgovori još više raste, prenosi Mirror.

Za one koji se osećaju uznemireno čim se pojavi oznaka da ste videli poruku, postoji rešenje i možda ćete dobiti malo vremena pre nego što budete morali da formulišete odgovor.

Mnogi korisnici aplikacije WhatsApp možda nisu svesni da poruke mogu da čitaju u celini, a da ih ne otvore, smanjujući tako nepotreban stres.

Foto: Unsplash.com/Pixabay

 

Prema kompaniji za upravljanje Android mobilnim uređajima AirDroid, da biste videli celu poruku, prvo treba dugo da pritisnete početni ekran i otvorite stranicu menija. Zatim bi trebalo da izaberete Vidžeti. Pronađite '4 k 2 WhatsApp' vidžet i prevucite ga na bilo koju svoju početnu stranicu, dugo pritisnite kada ga dodate da biste ga uvećali i videćete sve poruke koje još niste pročitali.

Ako ostavite ovaj prozor na svom mobilnom telefonu, on će uvek prikazivati poruke koje vam stignu na WhatsApp-u i tamo ćete uvek moći da ih pročitate u celini. Ovaj trik je nažalost namenjen samo korisnicima Androida. Međutim, korisnici Ajfona mogu izabrati da onemoguće prikazivanje da je poruka pročitana u samom WhatsApp-u, sprečavajući prijatelje, porodicu i saradnike da vide štiklirano plavim.

 

 

Ostavite komentar