Lifestyle > Gurmanlook

SAMO ZA ONE SA JAKIM ŽELUCEM: Nećete verovati kakav BUREK je HIT u Skoplju!

Ovo je jedan vrlo zasitan obrok i ne može svako da ga pojede

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Anica Ninković

27/11/2023 > 09:21

podeli vest:

SAMO ZA ONE SA JAKIM ŽELUCEM: Nećete verovati kakav BUREK je  HIT u Skoplju!
Foto: TikTok printscreen/paqito__


Kada je u pitanju neobična hrana jedana specijalitet iz Skoplja će vas sigurno ostaviti bez reči. Reč je o bureku u kifli, neobičnom specijalitetu iz susedne nam zemlje, koji naše komšije zovu simit pogača ili leb so leb!

I ništa od toga ne bi videli da nije popularnog Paqita koji se na društvenim mrežama, a bavi se jednom od omiljenih tema svakog od nas - ukusnom hranom.

Gde je pronaći u Srbiji i inostranstvu, gde se jede najbolji burek, a gde najbolji roštilj, u kojoj ćete piceriji klopati savršenu picu, kakav je koji restoran i da li je sa pravom na glasu... Sve su to pitanja na koja ćete pronaći odgovore na njegovom kanalu!

Nedavno je jedan njegov snima izazvao pravu pompu na TikToku - dovoljno je reći da je pregledan preko 750 hiljada puta! Paqito je na snimku pokazao jedan sasvim specijalan burek, kakav do sada sasvim sigurno niste probali.

@paqito__

Furna, Čair, Skoplje Šta kažete na burek u hlebu?

♬ original sound - Paqito

- Dakle, ovo je prazan, ultra masan burek koji se spakuje u kiflu. Kifla u ovoj priči služi da upije mast. I hleb natopljen, i curi na sve strane - rekao je Paqito na snimku.

Na prvi pogled je jasno da je ovo jedan vrlo zasitan obrok i da ne može svako da ga pojede, a posebno ne bez muke. Za one sa visokim holesterolom ili slabim srcem, pa - ovo nije nešto što bi trebalo da pojedete, koliko god da ste gladni ili znatiželjni da isprobate nove ukuse.

 

Ostavite komentar