Lifestyle > Gurmanlook

Kakav stručnjak? Strašan stručnjak! Ekspertu za meso u emisiji PODVALILI VEGANSKU hranu

Stručnjak za meso je u emisiji trebalo da otkrije koja je kobasica prava, a koja lažna

Izvor: K1info/mondo.rs

19/01/2023 > 22:49

podeli vest:

Kakav stručnjak? Strašan stručnjak! Ekspertu za meso u emisiji PODVALILI VEGANSKU hranu
Foto: Unsplash.com


Majk Peri je stručnjak za meso, a naročito za kobasice. Poznato je da ne podržava vegansku ishranu i stalno ističe da veganske kobasice pod hitno treba da prestanu da se zovu kobasicama. Ovoga puta, Majk je gostovao u emisiji kod Džeremija Vajna, gde je dobio dva sednviča sa kobasicama. Zadatak je bio da ih proba, a potom navede koji od njih je veganski.

Majk nije želeo da učestvuje u ovom testu. Prvo je odbio, a onda je naprasno odlučio da zagrize svaki sendvič.

- Očigledno je da je u prvom sendviču lažna kobasica. Ima ukus kartona. U drugom sendviču je prava kobasica, oseća se meso. Ukusna je, takvu sam jeo jutros - rekao je Peri, a voditelj je kratko odgovorio: "Vrlo zanimljivo".

Posle toga, stručnjak za meso je ponovo dobio dva tanjira sa sendvičima.

- Kobasica od mesa je zapravo ovde. Majk, vi ste upravo pojeli dva veganska sendviča - rekao je voditelj, a Peri nije krio šokantnu reakciju.

- Nema šanse! Kakav je ovo podmukli, pokvareni trik. Reputacija za velikog kralja kobasica je sada uništena - rekao je stručnjak za meso.

Snimak je preplavio društvene mreže, a komentari su bili neizostvan deo.

"Urnebesno je kako pokušava da se izvuče pošto je rekao da veganska kobasica ima isti ukus kao ona koju je jeo ujutro", "To je ono što ja nazivam blamom", "Pretvarao se", glasili su samo neki od komentara na Twitteru. Pogledajte kako je to izgledalo:

 

 

 

 

Ostavite komentar