Kultura > Film/TV

"Mala sirena" je VELIKI HIT: U subotu, 10. juna, očekuje se da bude premašen broj od 50.000. GLEDALACA

Istog dana, u mts Dvorani, uz svaku kupljenu ulaznicu održaće se besplatno šminkanje posetilaca, inspirisano glavnom junakinjom filma

Izvor: K1info

09/06/2023 > 10:52

podeli vest:

"Mala sirena" je VELIKI HIT: U subotu, 10. juna, očekuje se da bude premašen broj od 50.000. GLEDALACA
Foto: MCF MegaCom Film


Tokom pune dve nedelje prikazivanja u domaćim bioskopima Diznijev film "Mala sirena“ privlači publiku u velikom broju.

Dve nedelje je prošlo kako se u bioskopima prikazuje stara, a ujedno i nova filmska priča "Mala sirena“ koju nam je na platno doneo prestižni holivudski studio Disney. Nakon uspešnog crtanog filma, ovaj put kao igrana verzija sa pravim glumcima "Mala sirena" budi veliko ineteresovanje domaće publike, a u subotu, 10. juna očekuje se i 50.000. gledalac.

Istiog dana, u mts Dvorani, uz svaku kupljenu ulaznicu održaće se besplatno šminkanje posetilaca, inspirisano glavnom junakinjom filma. U holu istog bioskopa biće organizovano i nagrađivanje posetilaca, onih spremnih da se fotografišu ispred photo wall-a i da nakon toga postave svoju fotografiju na Instagram story.

Film "Mala sirena" prikazuje se u bioskopima i u originalnoj i sinhronizovanoj verziji, a galsove glavnim junacima pozajmile su naše javne ličnosti iz sveta muzike i filma među kojima su: Irina Arsenijević, Dušan Svilar, Tijana Dapčević, Edita Aradinović, Đorđe David i drugi.

Ostavite komentar