FunBox > Lajk

ROĐENDANE slave kao SAHRANE - novi BIZARAN trend na TIKTOKU predvode SRPSKE INFLUENSERKE

Morbidan, čudan ili bizaran, zavisi od sluha pojedinaca, ali novi trend počele su da prate i naše influenserke

Izvor: K1info/blic.rs

14/10/2022 > 15:34

podeli vest:

ROĐENDANE slave kao SAHRANE - novi BIZARAN trend na TIKTOKU predvode SRPSKE INFLUENSERKE
Foto: Pixabay.com


Mnogo je bolesnih i morbidnih trendova, npr. fotošopiranje pokojnika na svadbenim slikama, pojedini fotografi po želji mladenaca ubace fotografiju preminulog člana porodice u odelu ili svečanoj haljini i stavljaju ga pored mlade, mladoženje ili mladenaca na fotografijama.

Ovog puta TikTokerke uvele su nov i jako čudan momenat na društvene mreže.

Zapravo, reč je o influenserkama koje slave rođendane kao sahrane.

Prva među njima bila je Džesika Luks koja je objasnila se radi o "žaljenju dvadesetih godina" pre nego što napuni 30. Veliku popularnost stekla je upravo zbog vloga u kom je prikazala kako izgleda detaljna procedura ove organizacije.

@jessicaluxee pov you go all out for your 30th birthday outfit ✨🍸🍾 #birthdaydress #birthdayparty #birthdaygirl ♬ unholy sped up - xxtristanxo

 

Njeni gosti morali su da dođu u crnoj odeći, dok se ona, kao "slavljenica" pojavila u mini haljini zlatne boje. U snimku, koji su mnogi nazvali "dramatičnim", Džesika je napisala: "Epizoda: Oplakivanje mojih 20-ih". Umesto balona veselih boja, influenserka se opredelila za crne, na kojima je pisalo "Počivajte u miru, Džesikine dvadesete", a isti natpis stajao je i na slavljeničkoj torti.

@jessicaluxee a very special birthday vlog 🤍🔪✨⚰️🍸 #birthdayvlog #birthdaysurprise ♬ original sound - jessica luxe

Kako bi sve izgledalo uverljivije, drugarice su se pretvarale da plaču, a njena ideja naišla je na podeljena mišljenja. Dok su neki smatrali da je ovakav vid proslave "morbidan", drugi su pisali da je ideja sjajna i da je treba usvojiti.

Tematski rođendani nisu novitet u svetu, ali ni kod nas. Brojne naše influenserke počele su i same da praktikuju ovaj trend.

 

 

 

Ostavite komentar