FunBox > Lajk

Samo 2% RODITELJA može da NE PUKNE od SMEHA kada pročita ovaj SAVET

Kako da se izborimo sa sinusom, kosinusom, formulama, jednačinama, polupravama i skupovima... Parola, snađi se!

Izvor: K1info

07/10/2022 > 07:13

podeli vest:

Samo 2% RODITELJA može da NE PUKNE od SMEHA kada pročita ovaj SAVET
Foto: Pixabay.com


Ako ne može milom, neće ni silom - nego šalom!

Sve porodice sa decom školskog uzrasta znaju da pisanje domaćeg zadatka može da predstavlja "borbeno polje" i da stvara opštu nervozu u kući, često praćenu i suzama. 

Na ideju kako da se izbegnu preznojavanja, huktanja i grickanje noktiju, došao je jedan korisnik društvene mreže Twitter.

On je svojom konstatacijom nasmejao sve roditelje koji možda upravo sada pokušavaju da detetu objasne teške i mukotrpne zadatke, koji zahtevaju upotrebu zagrada, sinuse i kosinuse, formule ili jednačine, poluprave i skupovi... 

- Kad pomažeš detetu matematiku za peti osnovne i negde zapneš, okači zadatak na fejsbuk i napiši “samo 2% ljudi ovo može da reši, jesi li ti među njima? - dao je fenomenalnu ideju jedan korisnik društvene mreže Twitter. 

 

Da sve bude smešnije, svojom objavom, ovaj korisnik, "prozvao" je i one ljude koji obožavaju izazove na društvenim mrežama i pomno prate statuse svojih prijatelja trudeći se da uvek budu najpametniji u "internet društvu". 

Prema reakcijama i komentarima na Twitteru, šaljivi tviteraš uspeo je da nasmeje i najstrožije roditelje, koji zahtevaju od svoje dece baš sve petice. 

 

 

Ostavite komentar