FunBox > Lajk

Viralni TikTok snimak RASPLAKAO Srbiju: Emotivan oproštaj mladića koji ODLAZI iz zemlje

Nikola je izazvao veliku empatiju svih, pogotvu onih koji su na svojoj koži osetili rastanak sa porodicom

Izvor: K1info

15/11/2023 > 20:35

podeli vest:

Viralni TikTok snimak RASPLAKAO Srbiju: Emotivan oproštaj mladića koji ODLAZI iz zemlje
Foto: Printscreen/TikTok/nikola_stanojevicc


Mladić iz Kruševca, Nikola Stanojević, postao je senzacija na društvenim mrežama, zahvaljujući svojim duhovitim klipovima sa devojkom Natalijom. Međutim, njihov najnoviji video nije izazvao smeh, već veoma emotivne reakcije, doslovno terajući mnoge na suze.

Nikola je podelio video na kojem se oprašta od svoje porodice pre nego što je krenuo na put Nemačku. Snimak je u kratkom vremenskom roku osvojio srca publike, prikupivši preko 435 hiljada pregleda.

- I tako, napusti ja moju zemlju, moju familiju. Šta sve ne uradi zbog Natalije - napisao je u opisu objave.

U opisu videa, Nikola emotivno piše o napuštanju rodnog Kruševca i porodice zbog ljubavi prema Nataliji. 

Snimak prikazuje trenutke oproštaja, počevši od rastanka sa majkom, pa sve do odlaska od ostatka porodice. Suze nisu mogle da se sakriju ni kod majke ni kod Nikole, koji je zaplakao kao kiša nakon što je seo u autobus. 

Iako nije jasno kada je tačno snimak nastao, komentari ispod videa odražavaju snažnu empatiju gledalaca. Jedan od najistaknutijih komentara dolazi od jedne korisnice TikToka, koja deli svoje iskustvo i poručuje da, iako je teško, vremenom se čovek navikne na odlaske i ostavljanje najbližih.

- Prošla ovo, tačno znam osećaj. Jako teško, al vremenom se navikneš, navikneš se da ćeš zauvek plakati odlazeći i ostavljajući najbliže - napisala je Josipa sa kojom su se svi složili.

Ovaj viralni snimak nije samo podstakao suze, već je i izazvao talas saosećanja među korisnicima društvenih mreža, pokazujući da još uvek ima empatije, pa čak i prema onima koje "poznajemo" samo preko interneta.

Ostavite komentar