FunBox > Lajk

Spajdermen ponovo u Beogradu: Nema MREŽU, ali ima HARMONIKU i uveseljava ZAČUĐENE Beograđane

Ovaj kostimirani momak je od ranije poznat medijima, a na ovaj način je pokušao da skupi novac za automobil

Izvor: K1info/RINA

08/11/2023 > 15:33

podeli vest:

Spajdermen ponovo u Beogradu: Nema MREŽU, ali ima HARMONIKU i uveseljava ZAČUĐENE Beograđane
Foto: RINA

Na jednoj petlji u Beogradu sve vozače dočekao je nesvakidašnji prizor. Šetajući ivicom bankine pozdravljao Spajdermen glavom i bradom. 

- Nisam verovao šta vidim, mislio sam da mi se pričinjava. Međutim i pošto sam protrljao oči Spajdermen je bio tu - rekao je za RINU uz osmeh Jovan iz Čačka, koji se zatekao na ovoj deonici puta. 

Mđutim, iako ga ovaj Čačanin vidi prvi put, muškarac obučen u Spajdermena nije nepoznanica na ovoj petlji, jer se tu pojavljuje već duže vreme. 

- On je često tu, ljudi su takoreći i navikli na njega. Ali, opet uvek nam iznova bude zanimljivo kad ga vidimo. Nema mrežu, ali zato ima harmoniku i svira, tako uveseljava i animira prolaznike - rekao je Marko iz Beograda.

Spajdermen kog su mediji pronašli još prošle godine, u jednoj od ranijih svojih izjava rekao je da svirajući na ulici pokušava da skupi novac da kupi Fiat punta. A da kostim oblači kako ga ne bi prepoznali.

- Nekad zaradim 3.000 dinara, nekad manje. Sve zavisi od dana do dana - rekao je ranije ovaj mladić čiji identitet nije poznat. 

Nije poznato ni da li je uspeo da skupi novac za svoj automobil, ali svakako ukoliko ga vidite možete ga bar nagraditi za trud i za to što vam je bar na kratko izmamio osmeh na lice.

Ostavite komentar