FunBox > Lajk

Šta PRVO VIDITE NA SLICI - da li vas kroz život vodi JAKA INTUICIJA ili mukotrpan RAD?

Optička iluzija koju je rešavalo više od 85 hiljada ljudi

Izvor: K1info

06/11/2023 > 20:21

podeli vest:

Šta PRVO VIDITE NA SLICI - da li vas kroz život vodi JAKA INTUICIJA ili mukotrpan RAD?
Foto: Printscreen/TikTok/Mila Yilin


Mia Jilin, TikTokerka, nedavno je podelila optičku iluziju koja je postala viralna i privukla pažnju mnogih na društvenim mrežama. Ova optička iluzija, slična Roršahovom testu, zapravo može da otkrije najizraženije osobine ličnosti pojedinca, uključujući nivo nezavisnosti i intuiciju.

Mia Jilin je postavila pitanje: "Šta prvo vidite na slici?" i otkrila da prva stvar koju osoba primeti može otkriti nešto dublje o njihovoj ličnosti.

Foto: Printscreen/TikTok/Mila Yilin

 

Kada duže posmatrate ovu iluziju, možete primetiti dva različita elementa na slici. Prvo, lice belog čoveka s crnom zalizanom kosom, a zatim crno-belog pingvina na plavoj pozadini.

Ono što osoba prvo primeti – čoveka ili pingvina – može otkriti karakteristične osobine svog karaktera.

Pingvin

Osobe koje prvo primete pingvina obično su nezavisnog duha i teže slobodi i autonomiji. Ovi ljudi napreduju i rade kada imaju prostora za ostvarivanje svojih ličnih interesa i ciljeva, a često se opisuju kao povučeni ili distancirani.

Čovek

S druge strane, osobe koje prvo primete čoveka na slici često imaju izuzetnu intuiciju i sposobnost da prepoznaju tuđe emocije i namere. Međutim, oni često sumnjaju u sebe i traže potvrdu od drugih, što ih tera da neprestano preispituju svoje instinkte.

 

Ostavite komentar