FunBox > Lajk

Na kasi PREBRZO KUCAJU artikle, pa ne stignete da ih SPAKUJETE? Postoji REŠENJE - ali će vas svi POPREKO GLEDATI

Ovaj trik podrazumeva da se razbaškarite po pokretnoj traci - možda vama pomogne, ali svakako da neće ni kasirki, ni onome ko čeka na red

Izvor: K1info

06/11/2023 > 06:53

podeli vest:

Na kasi PREBRZO KUCAJU artikle, pa ne stignete da ih SPAKUJETE? Postoji REŠENJE - ali će vas svi POPREKO GLEDATI
Foto: Shutterstock


Sigurno vam je poznata situacija na kasi u prodavnici kada ostanete začuđeni brzinom kojom radnik za kasom skenira vaše artikle, a vi jedva stižete da ih spakujete u kesu pre nego što sledeći kupac dođe na red. Mnogi su se suočili sa ovim izazovom, a jedan čovek je odlučio da podeli rešenje.

Na popularnoj društvenoj mreži TikTok, objavio je video u kom je demonstrirao kako da usporite proces skeniranja na kasi. Njegov trik je jednostavan - umesto da svoje namirnice postavite u jednu gomilu, rasporedite ih širom trake za skeniranje. Ovaj jednostavan potez omogućava da dobijete dodatno vreme za pakovanje svojih kupljenih proizvoda u kese.

Međutim, ovaj trik sa sobom će najverovatnije doneti i neprijatne poglede, mrštenje, a možda i loše situacije ostalih kupaca. Možda radi posao, ali zamislite da ovako nešto uradi neko ispred vas - to bi značilo da ćete vi dosta duže čekati na red, a to niko ne želi, zar ne?

Ovaj savet brzo je privukao pažnju na TikToku, prikupivši gotovo 300.000 pregleda i brojne komentare, a neki od korisnika planiraju da isprobaju ovu metodu.

 

Ostavite komentar