FunBox > Lajk

PIJANI STRANAC regulisao SAOBRAĆAJ na kružnom toku, tvrdio da POMAŽE POLICIJI

On je priveden, a posle trežnjenja, protiv njega je podneta krivična prijava za ugrožavanje saobraćaja na putevima

Izvor: K1info/Tanjug

05/11/2023 > 08:43

podeli vest:

PIJANI STRANAC regulisao SAOBRAĆAJ na kružnom toku, tvrdio da POMAŽE POLICIJI
Foto: Shutterstock

Zbog ugrožavanja, blokiranja i ometanja saobraćaja kažnjen je 31-godišnji strani državljanin koji je usmeravao vozila pod dejstvom alkohola na kružnom toku u Belhatovu u Poljskoj.

Kako je danas saopštila portparolka policije u Belhatovu, Ivona Kasevska, neobična intervencija dogodila se u Belhatovu u sredu 1. novembra oko 17.30h.

Dežurni policajac u lokalnoj policijskoj stanici dobio je prijavu da muškarac usmerava saobraćaj na kružnoj raskrsnici.

Kako navodi Kasevska, prijavu je podneo učesnik u saobraćaju koji je zbog neodgovornog ponašanja pešaka bio prinuđen da zaustavi svoj automobil na kružnom toku.

- Svedok je prijavio da je muškarac iznenada istrčao na ulicu, direktno ispred vozila koje je naišlo, primoravajući vozača da naglo zakoči. Pored toga, blokirao je saobraćaj i davao signale ostalim vozačima, naređujući im da uđu u kružni tok. Čovek se na isti način ponašao i prema drugim vozačima, signalizirajući jednima da stanu, a drugima da nastave da voze - rekla je ona.

Foto: Shutterstock

 

Portparolka je dodala da je muškarac vozačima koji su mu se obratili objasnio da pomaže policiji. Zahvaljujući reakciji drugih vozača i policajaca koji su došli na lice mesta, niko nije povređen.

Strani državljanin je priveden, a posle otrežnjenja, protiv njega je podneta krivična prijava za ugrožavanje saobraćaja na putevima i blokiranje i ometanje saobraćaja.

Pred sudom se pojavio po ubrzanom postupku. Kažnjen je sa 2.500 zlota (blizu 600 evra).
 

Ostavite komentar