FunBox > Lajk

Nekima je PRIPALA MUKA kada su videli šta DOKTORKA JEDE, a ona tvrdi da nema zdravijeg DORUČKA

Napravila je na tostu pravi "bućkuriš" i koristila sastojke koje nikada ne biste kombinovali

Izvor: K1info

01/11/2023 > 17:06

podeli vest:

Nekima je PRIPALA MUKA kada su videli šta DOKTORKA JEDE, a ona tvrdi da nema zdravijeg DORUČKA
Foto: Printscreen/TikTok/centerfornewmedicine


Svuda oko nas nailazimo na različite savete o ishrani i održavanju vitke linije kroz promene u ishrani. Dok neki odlučuju da se odreknu tradicionalnih nezdravih poslastica kao što su šećer i testenina, drugi imaju svoj jedinstven pristup zdravoj ishrani koji može da uključuje veoma nespojive sastojke.

Doktorka Lajh Erin Koneli iz Sjedinjenih Američkih Država podelila je svoj neobičan doručak i jutarnju rutinu sa pratiocima na TikToku. Iako je želela da podstakne ljude na dobrobiti zdrave ishrane, učinila je nešto sasvim drugo - zgranula je sve koji su gledali ovaj video. 

Njen doručak uključuje dva jajeta sa džemom od ribizle na parčetu tosta, uz dodatak suvog grožđa i cimeta.

Na snimku na TikToku, dr Koneli je otkrila da uživa u ovom jedinstvenom doručku. Priprema jaja i tost sa puterom u tiganju, a džem od ribizle dodaje kako bi stvorila kontrast u ukusu.

Doktorka Koneli i njena porodica usmeravaju svoju pažnju na kvalitet hrane koju konzumiraju i trude se da svaki sastojak bude dobro nabavljen, ukusan i hranljiv. U snimku je sa zadovoljstvom zagrizla svoj obrok, ali mišljenja o ukusu ovog neobičnog doručka su bila podeljena. 

Iako je bilo komentara koji podržavaju ovakvu kombinaciju, ipak su bili i oni koji bi ovo zaobišli: "Ona jede rastuće hormone i holesterol", "Ovo izgleda odvratno", "Pokazala sam ovo mom mužu i rekao je da je žena stondirana", "Izgleda kao da bi mi pripalo muka".

Ostavite komentar