FunBox > Lajk

Manekenka se STROVALILA NIZ STEPENICE, ali - TAKO TREBA: Pogledajte bizarnu reklamu čuvenog brenda - ZBUNILA JE SVE

Kotrljala se dugo, zatim ustala, popravila kosu i stavila torbu na rame - mnogi se pitaju da li je mogla da se povredi samo zbog marketinga

Izvor: K1info

22/10/2023 > 11:11

podeli vest:

Manekenka se STROVALILA NIZ STEPENICE, ali - TAKO TREBA: Pogledajte bizarnu reklamu čuvenog brenda - ZBUNILA JE SVE
Foto: Instagram/Marc Jacobs


Kampanja modne marke Marc Jacobs za XL Sack torbu postala je viralna na društvenim mrežama zbog neobičnog pristupa marketingu. Naime, video je sve zbunio.

Snimak prikazuje manekenku Terazu Kubovu kako se "spotakla" niz stepenice u visokim štiklama, pada kotrljajući se niz stepenice, a zatim se pribrano podiže, popravlja kosu i nastavlja da šeta u Marc Jacobs autfitu.

Ova kampanja je definitivno izvan okvira uobičajenih reklamnih pristupa. Manekenka Tereza Kubova, inače kaskaderka za međunarodnu agenciju, nosila je dizajnerske srebrne farmerke s monogramom i jaknu, a XL Sack torba od 795 dolara bila je, ne samo modni dodatak, već i improvizovana podloga za njen neplanirani pad niz stepenice.

Snimak je podeljen na zvaničnim profilima Marc Jacobs, a opis uz njega glasi: "XL Sack Torba. Snimala i režirala Yulya Shadrinsky."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Jacobs (@marcjacobs)

Reakcije na društvenim mrežama su bile raznolike. Mnogi su bili zbunjeni i nisu bili sigurni šta su upravo gledali. Neki su se pitali da li je pad bilo namerno isceniran ili ne, dok su drugi kritikovali brend. 

- “Nadam se da je dovoljno plaćena za ovo”, “Je li ovo trebalo da bude reklama? Jadna djevojka, sigurno je povređena”, “Moda je opasna”, “Zbunjen sam”, bile su neke od reakcija.

Ova nekonvencionalna kampanja izazvala je širok spektar reakcija, naglašavajući koliko modna industrija može biti kreativna i ponekad nepredvidiva, ali i potencijalno kontroverzna u svojim marketinškim potezima.

 

Ostavite komentar