FunBox > Lajk

Njima je sve LEPO: STONDIRANE ovce i koze POBRSTILE 300 kg KANABISA

Burunis je rekao da su životinje ušle u staklenik da bi pronašle hranu, posle vremenskih nepogoda koje su pogodile tu oblast

Izvor: K1info/telegraf.rs

21/09/2023 > 23:06 >> 23:18

podeli vest:

Njima je sve LEPO: STONDIRANE ovce i koze POBRSTILE 300 kg KANABISA
Foto: Pexels.com


Neverovatna situacija dogodila se ovih dana u Grčkoj. Posle katastrofalnih požara, a onda i poplava u Volosu, ovce i koze su se "naduvale".

Naime jedan farmer Janir Burunis koji uzgaja u plasteniku medicinsku marihuanu zatekao je veliki broj koza i ovaca kako pasu kanabis. 

On je u uključenju u radio program rekao da su pojele više od 300 kilograma tog "zeleniša" i da su zatim odreagovale na nesvakidašnji način, prenosi sajt Protothema.

- Ja sam veoma dobro, ali su ovce još bolje, pune ludila... Izgledaju kao da im je sve lepo - rekao je kropz smeh vlasnik staklenika.

Burunis je dodao i da su ovce posle ove specijalne ispaše skakale više od koza, što se kako je rekao nije nikada dogodilo, odnosno da nije moguće. 

- Mi smo najveći objekat za proizvodnju kanabisa u staklenicima u centralnoj i istočnoj Evropi. Zbog poplava smo izgubili 80 odsto proizvodnje. Dok smo pokušavali da sačuvamo sve što smo mogli, odjednom smo videli ovce i koze kako mirno, najnormalnije pasu u plasteniku - objašnjavao je on događaj.

Foto: Pexels.com

 

Burunis je rekao da su životinje ušle u staklenik da bi pronašle hranu, posle vremenskih nepogoda koje su pogodile tu oblast.

- Našli su jadne zasade da jedu jer im je sva ostala hrana uništena, a jako vole konoplju i rese i zelje, jer imaju šećera -  rekao je on.

Vlasnik plastenika je rekao i da je najveći problem kasnije bio kako uhvatiti ovce i koze.

- Problem je bio kako ih uloviti da bi ih sklonili sa farme, jer im ništa nismo mogli. Ovce su skakale uvis više od koza, a to se nikada ne dešava. Ali logično je, jer su pojele oko 300 kilograma - zaključio je Burunis.

Ostavite komentar