FunBox > Lajk

Njeno PRAVO ime je - Barbie Oppenheimer: Ova BAKA je poslednjih meseci SVETSKI HIT

Barbenheimer iz stvarnog života prepričava kako je imala nekoliko ludih meseci

Izvor: K1info

06/09/2023 > 06:59

podeli vest:

Njeno PRAVO ime je - Barbie Oppenheimer: Ova BAKA je poslednjih meseci  SVETSKI HIT
Foto: Youtube/Printscreen/Jason Gallagher


Barbara "Barbie" Openhajmer doživela je uzbudljivo leto zbog filmova Barbie i Oppenheimer, za koje su mnogi postali opsednuti na internetu.

68-godišnja baka petero unučadi ima ime koje je zaludelo svet.

- Manija za Barbenheimerom unela je još malo zabave u moj ionako dobri život. Bilo je jako zabavno ovo ludilo sa filmovima. Uvek su važne slučajnosti u životu - rekla je žena za NY Post.

Dok njeni prijatelji znaju da je ime slučajnost, ona je rekla da su mnogi zatečeni kada se ona predstavi.

- Ljudi mi ne veruju kad kažem kako se zovem. Misle da se šalim - otkrila je. Kaže da se čak i njena dva sina sada šale s time.

- Bili smo svi zajedno na proslavi 70. rođendana mog supruga kada je izašao moj intervju, i naravno, kritikovali su moje odgovore - rekla je.

- Moj stariji sin kupio mi je majicu Barbienheimer kratkih rukava za rođendan, ali bio je razočaran što sam je već imala Većina mojih unuka je premlada da bi razumela ludost, ali moja najstarija unuka, koja ima samo sedam godina i nekada je bila velika obožavateljka Barbie, bila je oduševljena - priča. 

Ona kaže da će njena slava brzo proći, ali da joj je zasad smešno.

- Moji prijatelji sa fakulteta širom sveta slali su mi poruke tog vikenda kada su izašli filmovi. Sjajno je što su ih pustili u isto vreme. Mislim da su zaista vratili ljude u bioskope - zaključila je.

Ostavite komentar