FunBox > Lajk

Do OLTARA su je odveli i OTAC i OČUH: Mlada otkrila DIRLJIV RAZLOG zbog kojeg je imala "DVOJICU TATA" na venačnju

Ona ističe da se Džef i Endi ne poznaju baš previše dobro, jer žive na udaljenim mestima

Izvor: K1info/telegraf.rs

07/08/2023 > 17:43

podeli vest:

Do OLTARA su je odveli i OTAC i OČUH: Mlada otkrila DIRLJIV RAZLOG zbog kojeg je imala "DVOJICU TATA" na venačnju
Foto: Pixabay.com


U mnogim tradicionalnim venčanjima širom sveta, otac neveste je taj koji obično kroz svatove sprovede mladu do njenog budućeg supruga i simbolično je preda mladoženji u ruke.

Jedna žena, međutim, prema pisanju Mirror-a, imala je tu sreću u životu da su je čak dva muškarca sprovela do oltara, nakon što je njen biološki otac odlučio da zgrabi za ruku očuha svoje ćerke kako bi obojica mogli da učestvuju u tom emotivnom momentu ispraćanja njihove devojčice.

Mlada Ejmi Vokinšo (31) znala je čim se verila za Rajana Vokinšoa (31) da želi da obojica njenih očeva (biološki i očuh) budu uključeni u toj ceremoniji na njen veliki dan. Obojica tata, mašinovođa Endi Kolins (58) i očuh Džef Benet (64) su učestvovali podjednako u njenom odrastanju, zbog čega je na dan svog venčanja, u subotu, 24. juna 2023, želela da oda počast obojici da tog dana budu "ponosne tate".

Iz tog razloga je zamolila biološkog oca Endija da iznenadi Džefa tako što će ga zgrabiti iz publike za ruku i proći sa njom i Ejmi do njenog izabranika.

- Džef je u mom životu već 20 godina, on mi je u suštini drugi tata. Uvek sam zamišljala da ću na dan venčana da ga zamolim da me isprati niz prolaz kao i mog tatu. Ni Džef nije znao da će se ovo dogoditi i na snimku sa obreda može da se vidi šok na njegovom licu i koliko mu to znači. Poenta svega je da sam želela da pokažem da u takvim situacijama ne mora da postoji animoziteta. Možete pitati očuha, a da ne uznemirite i svog biološkog oca - rekla je Ejmi.

Foto: Pixabay.com

 

Ona ističe da se Džef i Endi ne poznaju baš previše dobro, jer žive na udaljenim mestima, ali je Endi "odmah pristao" kada je pitala da li bi i Džef mogao da je izvede do oltara.

- Ja i moja sestra smo živele 250 kilometara udaljene jedna od druge otkako sam se rodila, tako da se ne viđamo mnogo, i bilo mi je zaista mnogo lepo što smo podelile ovaj trenutak zajedno. Ni ja ne poznajem Džefa toliko dobro, ali to je samo učinilo dodatno posebnim to smo svi zajedno učestvovali u ovoj ceremoniji kao "mešana" porodica - izjavila je tog dana Ejmina mlađa polusestra, Macenzi Kolins (23) nakon emotivnog trenutka.

Ostavite komentar