FunBox > Lajk

LEKARSKI IZVEŠTAJ o kome priča CEO BALKAN: Pacijent razbio čašu o glavu, POGODILA GA PESMA

Posle slučaja izvesnog Stefana K. oglasila se i pevačica čija je pesma izazvala povredu.

Izvor: K1info

04/08/2023 > 20:01

podeli vest:

LEKARSKI IZVEŠTAJ o kome priča CEO BALKAN: Pacijent razbio čašu o glavu,  POGODILA GA PESMA
Foto: Shutterstock


Pre nekoliko dana na društvenim mrežama pojavila se fotografija lekarskog izveštaja, koja je ubrzo postala viralna, iako se još uvek ne zna da li je reč o originalu ili fotomontaži.

Naime, mladić Stefan K. sebi je povredio glavu tokom veselja u jednom ugostiteljskom objektu u Gradiškoj.

Stefana je navodno "pogodila pesma" koju peva pevačica Šemsa Suljaković zbog čega je sebi razbio čašu o glavu.

"Razbio čašu o glavu. Pogodila ga pesma od Šemse Suljaković ‘Pristajem na sve’. Na čelu ima dve posekotine i otvorenu ranu na glavi. Kontrola i previjanje kod nadležnog lekara", piše u nalazu doktorke koja je zbrinula povređenog mladića.

Nakon što je ovaj izveštaj obišao regionalne medije, oglasila se i Šemsa, a evo šta je poručila na svom Facebook profilu:

"Osećala sam se jako loše kad sam videla da je jedan moj obožavatelj uz pesmu "Pristajem na sve"“ udario sebe u glavu s čašom. Nikada nisam želela čuti takve loše vesti o mojim dragim obožavateljima koji iz poštovanja i ljubavi prema mojim pesmama čine takve gestove! Nadam se da će se Stefan ubrzo oporaviti i da se takve situacije nikada više ne ponove s mojim dragim obožavateljima! Voli vas vaša Šemsa".

"Šemsine pesme prodiru do vena i bude emocije. Šta je čaša, flaša i glava razbijeno poslednjih 40 godina uz njene pesme samo Bog zna", "Ne kažu bez veze pusti nam Šemsu da izginemo", "Nije to ništa, ja sam uz tu popio ulje od motorke, ali dobro sam hvala Bogu", "Pristajem na sve samo kaži, reci šta hoćeš i život traži… Ma ode i glava i noga i ruka i jetra i srce i duša", neki su od komentara ispod Šemsine objave.

Ostavite komentar