FunBox > Lajk

MLADA na dan venčanja dobila POKLON od MLADOŽENJE, a nije bio namenjen njoj: PLAKALA je kao kiša

Ovo je neverovatno lepa slika prave ljubavi, za tebe i za ljubavnu priču tvoje porodice, glasio je jedan komentar

Autor: K1 info/Espresso

24/05/2023 > 12:26

podeli vest:

MLADA na dan venčanja dobila POKLON od MLADOŽENJE, a nije bio namenjen njoj: PLAKALA je kao kiša
Foto: Freepik.com

Mlada po imenu Kajla Rei oduševila je svoje pratioce na TikToku kada je objavila iskren trenutak sa svog venčanja. Malo pre nego što je došla do oltara, dobila je poklon od svog budućeg supruga. Međutim, nije bio namenjen njoj, već nekome ko još uvek uopšte ne postoji.

Mladoženja je na dan venčanja svojoj izabranici poklonio narukvicu koju će njihovo prvo dete nositi na svom venčanju. Snimak je na društvenim mrežama pregledan više od šest miliona puta. 

Kada je mlada otvorila malu poklon kutiju, pronašla je narukvicu s porukom, a onda i saznala da je narukvica namenjena za dan venčanja njihovog budućeg prvog deteta.

- Za svoje prvorođenče, ovo je spremljeno za tebe, na dan venčanja mene i tvoje majke 2023. Želeo sam da nabavim nešto što će trajati godinama i što ćeš nositi na dan kada kreneš do oltara… - čita mlada na snimku, boreći se sa suzama.

Trenutno ne znamo kako izgledaš, kako izgleda tvoj osmeh, jesi li duhovit kao tvoj tata ili dosetljiv kao tvoja mama, ali znamo u ovom trenutku, danas, da si voljen jer ćemo te imati kao produžetak naše ljubavi - nastavlja da čita.

Kada je završila s čitanjem, Kajla više nije mogla da obuzda emocije i oči su joj bile pune suza.

Ovo je tako slatko! Uradio si stvarno dobar posao - rekla je suprugu.

"Ovo je neverovatno pažljivo”, "Morala bih ponovo da se našminkam nakon ovoga jer bih bukvalno sve isplakala", "Ovo je neverovatno lepa slika prave ljubavi, za tebe i za ljubavnu priču tvoje porodice", "Tako je željan i spreman da stvori život s tobom", neki su od komentara razneženih korisnika TikToka.

 

Ostavite komentar