FunBox > Lajk

PASJI ŽIVOT? Ni govora, Loki živi život punim plućima i PRAVI JE AVANTURISTA

Loki je mešanac vuka i malamuta, ali sa dominatnijim psećim genima, zbog čega je pitom i dobroćudan, ali na vuka je povukao izgled i visinu

Izvor: K1info/index.hr

29/04/2023 > 22:17

podeli vest:

PASJI ŽIVOT? Ni govora, Loki živi život punim plućima i PRAVI JE AVANTURISTA
Foto: Instagram/loki


Vučji pas (wolfdog) po imenu Loki veoma je popularan na društvenim mrežama i može se reći da je pravi influenser među životinjama. Na Instagramu ga prati 1.8 miliona ljudi, ali Loki nije poput ostalih popularnih kućnih ljubimaca sa društvenih mreža.

Za razliku od ostalih pasa, mačaka, ptica i drugih životinja čiji vlasnici objavljuju njihove šaljive snimke, slike, oblače ih u kostime, teraju ih da izvode trikove, snimaju ih dok rade neke nepodopštine po kući, Loki svoje dane uglavnom provodi u raznim avanturama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loki the Wolfdog (@loki)

Ali to nisu klasične pseće avanture poput odlaska u park, igranja s drugim psima i slično.

Lokijevi vlasnici su pravi avanturisti i obožavaju da idu na putovanja i izlete, čak i na vrlo ekstremna mesta, a sa sobom vode čopor pasa koji predvodi Loki.

Loki je mešanac vuka i malamuta, ali sa dominatnijim psećim genima, zbog čega je tako pitom i dobroćudan, ali na vuka je "povukao" izgled i visinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loki the Wolfdog (@loki)

Iako je naizgled zastrašujući, Loki, kako se može videti na slikama, uglavnom mirno i staloženo uživa u prirodi u koju ga vlasnici stalno vode, a najviše mu odgovara da bude na snegu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loki the Wolfdog (@loki)

Slike koje njegovi vlasnici objavljuju na Lokijevom profilu zaista su fenomenalne, a jasno se vidi da ljubimac uživa gde god da ga odvedu.

 

Ostavite komentar