FunBox > Lajk

SCENA SA BG PARKINGA nas vratila u BOLJU PROŠLOST: "Fića" sa plišanim trosedom na krovu - prave VESELE SEDAMDESETE

Danas su Zastave 750 pravi rariteti na ulicama, istinski oldtajmeri, ali oni koji su još na točkovima i dalje skreću pažnju kad god se pojav

Izvor: K1info

12/04/2023 > 10:22

podeli vest:

SCENA SA BG PARKINGA nas vratila u BOLJU PROŠLOST: "Fića" sa plišanim trosedom na krovu - prave VESELE SEDAMDESETE
Foto: K1info


Ima nekih 50-ak godina od onog lepog vremena kada su ulice Beograda i Srbije bile prepune šarenih primeraka najboljeg auta na svetu - našeg fiće. Bilo je, istina, najviše belih, ali ulicama su špartali i crveni, žuti, zeleni... čak su i policijskli bili plavo-beli.

Danas su oni pravi rariteti na ulicama, istinski oldtajmeri, ali oni koji su još na točkovima i dalje skreću pažnju kad god se pojave. Posebno kad su, kako to vozači vole da kažu, u dobrom stanju - "kao čaša".

Ovaj "oker - žuti" lepotan koga smo slučajno zatekli na jednom beogradskom parkingu, ne samo da je u odličnom stanju, već očigledno još može dobro da potegne. lLi barem njegov gazda tako misli. 

Zato ga je natovario velikim crvenim plišanim trosedom, pa cela scena deluje pomalo kao da  smo slučajno upali u vremeplov. U ta neka bolja i lepša vremena. Kad su tosedi bili od pliša, a Zastava 750 auto o kome smo sanjali.

 

Ostavite komentar