FunBox > Lajk

BETMENE, Srbine, znali smo da si NAŠ: Heroj TRČAO ulicama BEOGRADA!

Ovaj snimak oduševio je sve Beograđane

Izvor: K1info/nova.rs

27/03/2023 > 22:47

podeli vest:

BETMENE, Srbine, znali smo da si NAŠ: Heroj TRČAO ulicama BEOGRADA!
Foto: PrintscreenTwitter/Nina Krunić


Društvene mreže prepune su događaja manje, ili više zanimljivih. Ali jedan novi video je veoma izuzetno privukao pažnju, naročito Beograđanima.

Oni nisu bili svesni da strah u njihovom rečniku ne treba da postoji, i da nema zbog čega da se brinu, jer je jedan superheroj baš u prestonici.

Naime, na Twitteru je objavljen interesantan video na kom se vidi crna silueta i crni plašt koji leluja dok junak trči beogradskom ulicom. Ni manje ni više nego Betmen trči Beogradom.

Svi znamo koliko je teško prizvati ga, a ova korisnica uspela je da ga spazi, pa čak i snimi.

- Betmen spasava Beograd, otišao u pravcu Brankovog mosta - napisala je ona, želeći da svoju sreću i ushićenje podeli sa svima.

Kako se može videti na snimku, on je pretrčao ulicu i nestao u mraku.

Ispod objave nizali su se različiti komentari, uglavnom pozitivni, jer kako je napisao jedan komentator, u konstantnom sivilu dobro dođu ovakvi ljudi da oteraju tamne oblake i nabace nam kez.

- Baš sam prolazio skoro tim delom grada, šteta ne sretoh ga, hahh, ja sam oduševljena, BG ne bi spasio ni kad bi mu i Supermen pomogao - samo su neki od komentara ispod pomenutog video snimka.

Bilo kako bilo, ostaje Srbima da se pitaju, odakle Betmen u Beogradu, treba li nam pomoć ili je samo zalutao iz Gotam Sitija. Nadamo se da je ovo drugo.

 

 

 

Ostavite komentar