Vesti > Srbija

Pogledajte kako izgleda TUNEL NA MESTU GDE JE DANKA NESTALA! Iza šiblja i ruševina MRAČNI KANAL dug 4,5 kilometara(FOTO)

U tunelu nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

29/03/2024 > 15:23

podeli vest:

Pogledajte kako izgleda TUNEL NA MESTU GDE JE DANKA NESTALA! Iza šiblja i ruševina MRAČNI KANAL dug 4,5 kilometara(FOTO)
Foto: MUP RS


Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte ukupne dužine oko 4,5 kilometara, u rejonu Banjskog Polja do grada Bora.

Prošlo je više od 70 sati, tokom koje je sve vreme organizovana detaljna pretraga terena u Banjskom Polju. Pripadnici MUP-a nastavljaju intenzivan operativni rad na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti nestanka deteta. 

Podsetimo, od momenta prijave nestanka 26. marta, u potrazi za nestalom Dankom Ilić učestvovalo je više stotina pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji su detaljno i sveobuhvatno pregledali šire i uže područje ovog mesta ukupne površine od oko 10 kvadratnih kilometara.

 

Ostavite komentar