Showtime > Prvi Red

Karleuša nije štedela koleginice: POTKAČILA Cecu Ražnatović, Maju Berović i Daru Bubamaru! (VIDEO)

Dotakla se i razvoda Dragane Mirković

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

18/04/2024 > 12:08

podeli vest:

Karleuša nije štedela koleginice: POTKAČILA Cecu Ražnatović, Maju Berović i Daru Bubamaru! (VIDEO)
Foto: ATA Images


Muzička zvezda Jelena Karleuša 8.juna sa Amadeus bendom nastupiće na "Youth festu" u NIšu. Ovim povodom družila se medijskim ekipama u Beogradu, a tom prilikom komentarisala je svoje koleginice.

Najpre se osvrnula na izjavu Maje Berović u kojoj je Karleušu i Cecu svrstala među pevačice koje su najbolje stilizovane na estradi.

- Mora da se zna da ja nikada nikoga ne napadam prva, ja sam uvek neko ko se brani, ali ta moja odbrana je često agresivnija od tog napada. Prosto, komentarisati posle svega, moj odnos sa Radojkom gde sam ispala dobar i fer čovek, smtaram da njeno ponašanje govori o njoj, ali mislim da ne treba da me izaziva. Takođe, bizarno je da čas govorim o Kanjeu Vestu i Đorđini, a onda o Radojki, nekako, ne ide - rekla je JK i dodala:

- Ona je verovatno kompetentna da priča o tome šta je svetsko, a šta nije, vidimo po njoj.

Jelena nije mogla da se ne dotakne razvoda svoje koleginice i bliske prijateljice Dragane Mirković.

- Dragana mi je rekla da ništa ne pričam i ne reagujem. Ona je pokazala još jednom svoju veličinu time što je tražila da je ne branim. Takođe, rekla mi je da nikako ne reagujem na provokacije njenog budućeg bivšeg muža. Naravno, ako dođe do provokacija, reagovaću - izjavila je ona pred novinarskim ekipama, ali to nije sve.

Kakve je još pikanterije otkrila "mala od skandala" saznajte klikom na video-snimak koji se nalazi u okviru teksta.

Ostavite komentar