Showtime > Prvi Red

Zorica i Kemiš okupili estradu na proslavi punoletstva unuke: Za poklon su imali JEDAN USLOV...

Sofra je bio zadužen za muziku, kuma Goca došla sa sinom i snajkom

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

29/12/2023 > 19:14

podeli vest:

Zorica i Kemiš okupili estradu na proslavi punoletstva unuke: Za poklon su imali JEDAN USLOV...
Foto: ATA Images


Folk zvezda Zorica Brunclik i muzičar Miroljub Aranđelović Kemiš napravili su unuci Sari gala proslavu povodom punoletstva u jednom restoranu u Beogradu.

Dekoracija je bila bajkovita, a srećni baka i deka otkrili su kakav poklon su pripremili za Saru.

- Ona ima pravo da bira, samo nisu pare da znate, jer ne želimo da ne ostane bez uspomena, jer tu smo smo se prešli kada su naša deca u pitanju. To su bile pare i onda su to oni potrošili. Jednoj ćerki smo kupili auto, ona ga posle prodala, uzela drugi. Ona sad ništa za uspomenu nema, sada smo se opametili. Rekli smo joj da bira šta hoće i do koje cifre, to mora da joj ostane za uspomenu na punoletstvo - otkrila je Zorica okupljenim novinarima.

 

Na proslavu su sa estrade došli: kuma Gordana Šaulić sa sinom Mihajlom i snajkom, Miša Mijatović sa suprugom, zet Miloš Vujanović, muzičar Aca Sofronijević, koji je bio zadužen za dobru atmosferu, i još mnogo drugih kolega i saradnika. Naravno, brojni prijatelji i rodbina došli su da uveličaju Sari njen poseban dan.

Zorica Brunclik je pred kamerom "Prvog reda" čak i zapevala. Večeras u 20 časova i u 23.30 h na K1 televiziji možete da vidite kako je sve to izgledalo. 

Ostavite komentar

Beba

Imala je sjajnog momka i ostavila ga zbog ovog grebarosa...? Tako joj i treba

31.12.2023 07:03