Showtime > Display

Tanja Bošković na K1 otkrila čega je ostala željna i potpuno je razumemo

Svetlana Bojković mi kaže "Ti si diva" i ja uživam, ispričala je na K1 naša ugledna glumica

Autor: K1info

03/08/2022 > 11:25

podeli vest:

Tanja Bošković na K1 otkrila čega je ostala željna i potpuno je razumemo
Foto: Youtube PrintScreen


Proslavljena glumica Tanja Bošković otkrila je u emisiji "Kec na jedanaest" na TV K1 i iskreno pričala o tome čega će u životu ostati željna... 

- Sve mislim: Što ne budeš pametna malo? U smislu da malo ugodim sebi. Ostaću željna mnogih stvari. Recimo, ostaću željna toga što nikad nisam jela koliko želim, nikad. Ne pamtim kad sam rekla: Najela sam se. Malo je dana koje sam provela da ništa ne radim. Ako sam imala takva tri dana u svom životu za ovih 70 godina..

Kako je naglasila, uvek nešto radi, čak i na pauzama na poslu. 

- Ja u pauzi uzmem da operem sudove. Ali, to je ono glumačko biće, da nema mirovanja. Imam čežnju za mirovanjem. Ogromna je ta čežnja. Da se pustim. Ćerdala sam i dane i razne svoje talente, a sad želim mira. 

 

Tanja Bošković je 18. dobitnica prestižnog glumačkog priznanja "Žanka Stokić", a žiri je naveo da je jedna od retkih glumica i umetnica koje nadilaze sve stereotipe, kalupe, separacije, uskogrudosti i isključivosti.

- Jako dugo sam bila mlada glumica, pa sam onda bila glumica u dobrim godinama, pa sam onda bila glumica u najboljim godinama. A sada sam diva, što kaže Svetlana Bojković. Kaže mi: Ti si diva. I ja uživam. Nije se ništa u mom odnosu prema svetu promenilo, nego se promenilo nešto u odnosu ljudi prema meni. Valjda sam zaslužila - kazala je ona.

Ostavite komentar