Showtime > Celebrity

ĐORĐE DAVID U SUSRETU SA MUŽEM ČIJU JE ŽENU USMRTIO! Vodio sam OČINSKI RAZGOVOR sa njim, skinuo sam TERET

Roker Đorđe David je priznao da mu je konačno pao kamen sa srca

Izvor: K1info/informer.rs

Autor: Kristina Jokić

19/02/2024 > 15:18

podeli vest:

ĐORĐE DAVID U SUSRETU SA MUŽEM ČIJU JE ŽENU USMRTIO! Vodio sam OČINSKI RAZGOVOR sa njim, skinuo sam TERET
Foto: ATA Images


Đorđe David je nedavno u Severinoj Makedoniji imao saobraćajnu nesreću prilikom koje je iz nehata usmrtio ženu. Dugo je najavljivao razgovor sa njenim suprugom, a sada je otkrio da se našao sa njim kako bi pričali o svemu što se dogodilo.

- Kasne mi obaveze i zadaci koji mi kasne zbog svega onoga što mi se desilo su me ubacile u "turbo mod" i to je ono što mi baš prija - rekao je on na današnjem snimanju emisije "Zvezde Granda" i otkrio kako je tekao dugoočekivani susret: 

- Susreo sam se sa čovekom čija je supruga stradala u toj saobraćajki. Razgovor koji sam sa njim vodio je krajnje ljudski, krajnje normalan, krajnje očinski, on je isto otac ženskog deteta. To je nešto što mi je bilo neverovatno važno, da skinem ogroman teret sa svog srca, jer sam znao da je i on želeo da čuje priču iz glave čoveka koji je sedeo za volanom. Važno mi je da sam preko puta sebe imao čoveka ko je apsolutno svestan cele situacije i koji je svestan da sam bio savestan i da sam postupio najbolje moguće. Jedino što je moglo da bude bolje je da se ja nisam pojavio i da se to nije desilo. To mi daje snagu i veru da postoji ljudskost - rekao je on, pa nastavio:

- Seli smo na javno mesto, jedan preko puta drugog... Bio je to jedan neverovatno emotivan razgovor koji je trajao 45 minuta i to nikada neću zaboraviti - otkrio je roker, a na pitanja da li se konačno oseća lakše odgovorio je:

- Da pao mi je kamen sa srca. Zahvalan sam tom čoveku, svim ljudima koji su afirmativno delovali u tom trenutku. 

 

Ostavite komentar