Showtime > Celebrity

INTIMNE fotke DIKAPRIJA usijale mreže: Glumac uhvaćen u zanosu sa VRELOM BRINETOM, a svi se pitaju KOLIKO je mlađa

Da li zanosna devojka ima više od 25 godina, pita se ceo svet

Autor: K1info/bliczena.rs

08/09/2023 > 22:34

podeli vest:

INTIMNE fotke DIKAPRIJA usijale mreže: Glumac uhvaćen u zanosu sa VRELOM BRINETOM, a svi se pitaju KOLIKO je mlađa
Foto: Youtube PrintScreen


Leonardo Dikaprio ume da skriva svoj privatan život kao zmija noge, ali je ovaj put dolijao. Glumac je fotografisan u noćnom klubu na Ibici, pre nekoliko dana, kako razmenjuje nežnosti sa poznatom brinetom.

Kada je on u pitanju, kao i njegove devojke, svi se odmah pitaju o godinama, konkretno- da li su njegove partnerke (konačno) starije od 25 godina ili glumac ne odustaje od svog ljubavnog pravila.

Glumac Leonardo Dikpario (48) bio je sa svojom devojkom u poznatom klubu Hi na Ibici. Fotografije njihovih poljubaca zabeležene su u ranim jutarnjim časovima. Sa Leom je bila poznata manekenka Vitorija Ćereti.

Ovaj model ima 25 godina. Dakle, vuk ne menja ćud. Vuk je u ovom slučaju Dikaprio, a zanosna Vitorija pojavila se u njegovom životu posle burnih ljubavnih veza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vittoria Ceretti (@vittoria)

Poznata brineta radila je sa brojnim modnim kućama poput Alexander McQueen i Versace. Ne zna se datum njihovog prvog susreta, pojavili su se zajedno prvi put u javnosti u maju tokom Kanskog festivala gde je promovisan film "Killers of the Flower Moon" u kojem on igra jednu od glavnih uloga.

Krajem avgusta viđeni su u Santa Barbari, a slike sa Ibice dolaze kao još jedna potvrda njihove veze.

Ostavite komentar