Showtime > Celebrity

Krah braka posle 10 godina: Ela Dvornik potvrdila da se RAZVODI

Oni su se upoznali 2014. u Londonu, verili se dve godine kasnije u Japanu, a venčali 2019. u Las Vegasu

Autor: K1 info/Story.hr

08/08/2023 > 22:18

podeli vest:

Krah braka posle 10 godina: Ela Dvornik potvrdila da se RAZVODI
Foto: PrintscreenInstagram/elladvornik


Blogerka Ela Dvornik, ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika, potvrdila je za hrvatske medije da se razvodi od 13 godina starijeg supruga Čarlsa s kojim ima dve ćerke.

Šuškanja o problemima u braku započela su pre godinu dana, a posebno otkako se upustila u muzičke vode s projektom Alterella. Ela i Čarls su se najpre otpratili na Instagramu.

- Da, istina je, u procesu smo razvoda - potvrdila je Ela za Story.hr.

Da podsetimo, Ela i Čarls upoznali su se 2014. u Londonu, verili su se dve godine kasnije u Japanu, a za venčanje iz snova su 2019. otišli čak do Las Vegasa.

- Sve je počelo uz pivo. Sedeli smo u baru, jedinom u kojem je bilo dozvoljeno pušenje i slušali smo neku ženu koja je pokušavala da peva. Do trenutka kada smo naručili i treće pivo, već smo počeli da se ispovedamo jedno drugome. Pričali smo o prošlosti i o onome što želimo od budućnosti. Svideo mi se njegov britanski naglasak, dok je on smatrao da je moj izgovor engleskog jako zabavan. Ponašao se prema meni kao prema dami, iako se nikada u životu nisam tako osećala. Bilo je nešto u vazduhu i oboje smo osetili da to neće biti samo jedna od onih noći - napisala je svojevremeno Ela na Instagramu.

Čarls je pevačicu često nazivao 'ljubavlju svog života', a kada su se upoznali ona je imala 22 godine.

- Pre 5 godina kad smo se upoznali, Čarls je hteo da me odvede u Las Vegas da se venčamo, ali ja nisam imala vizu. Ali sada imam! Ima li boljeg načina da napravimo epski sretan kraj nego da ga ispoštujemo drugim epskim i sretnim početkom! Posljednje tri godine, otkad smo zaručeni, pokušavamo isplanirati vjenčanje, ali kako su nam obitelji na drugim krajevima Europe, to je bilo jako teško! Tako smo napravili ono što nabolje radimo, kako bi Frank rekao 'na naš način' - napisala je tada pevačica na Instagramu.

Ostavite komentar