Showtime > Celebrity

SREĆNA sam što je LOREEN POBEDILA: Marija Šerifović o Evroviziji, evo šta kaže o NAŠEM predstavniku

Pevačica je 2007. godine predstavljala Srbiju na Evroviziji sa pesmom "Molitva" i donela je pobedu u Beograd

Izvor: K1info/blic.rs

15/05/2023 > 19:31

podeli vest:

SREĆNA sam što je LOREEN POBEDILA: Marija Šerifović o Evroviziji, evo šta kaže o NAŠEM predstavniku
Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Pobednica 67. Pesme Evrovizije je predstavnica Švedske Loreen sa numerom "Tattoo", dok je naš Luke Black sa pesmom "Samo mi se spava" završio na neslavnom 24. mestu. 

Marija Šerifović, koja je trijumfovala 2007. godine, sa pesmom "Molitva", prokomentarisala je ovogodišnju Evroviziju i plasman našeg predstavnika. 

Foto: Tanjug/AP

 

- Srećna sam što je Loreen pobedila i žao mi je što smo imali tako loš plasman - rekla je Marija Šerifović.

Inače, Marija iako je tokom najvećeg svetskog muzičkog takmičernja podržavala Luke Blacka, pevačica ipak nije krila koliko je oduševljena nastupom švedske predstavnice.

Da podsetimo, Loreen je prvi put pobedila na Evrosongu 2012. godine sa pesmom "Euphoria" koja se smatra jednom od najvećih evrovizijskih hitova.

Foto: Tanjug/AP

 

Loreen je rođena u Stokholmu, u Švedskoj, 1983. godine. U ranom detinjstvu se preselila u Vesteros. Tamo je odrasla i Vesteros naziva svojim rodnim gradom. Većinu svojih tinejdžerskih godina provela je u Griti.

Švedska pevačica i tektopisac postala je svetski poznata kada je osvojila trofej na prestižnom muzičkom takmičenju, a ove godine se vratila u velikom stilu sa numerom "Tattoo" i zanimljivim scenskim nastupom.

Ona je svoju muzičku karijeru započelka 2004. godine učešćem na muzičkom takmičenju Idol u kojem je osvojila 8.mesto, a do danas se više puta upisivala na listu "Top 10" i "Top 20" najslušanijih singlova u Švedskoj.

 

Ostavite komentar