Lifestyle > Mozaik

Novi trend bacanja BIDERMAJERA koji je POKORIO SVET stiže na Balkan: Pogledajte kako to izgleda

Ovaj video objavila je tiktokerka sa svog venčanja, a ima više od 80 hiljada pregleda

Izvor: K1info/b92.net

08/10/2023 > 22:44

podeli vest:

Novi trend bacanja BIDERMAJERA koji je POKORIO SVET stiže na Balkan: Pogledajte kako to izgleda
Foto: Unsplash.com


Najlepši deo svake svadbe jeste bacanje i hvatanje bidermajera, bar za devojke. Međutim, u svetu je popularan jedan novi trend kada je reč o mladinom buketu.

To je pokazala i tiktokerka Sumeja Ćoralić, sada Majstorović. Ona se nedavno se udala za svog izabranika, a rešila je da sve detalje oko organizacije venčanja podeli sa svojim pratiocima.

Ona je potanko opisala kako je izgledala njena proslava - od ulaska u salu, pesme za prvi ples, preko puštanja letećih lampiona, venčanice, frizure.

Jasno je da se Sumeja i te kako potrudila da sve izgleda savršeno, a posebno se izdvojio snimak na kome je pokazala inovativan način na koji je ona "bacala" bidermajer.

Naime, lepa plavuša prigrlila je trend koji je već neko vreme izrazito popularan u svetu, a kod nas još uvek nije zaživeo u toj meri. U ovoj metodi neveste ne bacaju bidermajer, već su za njega privezane satenske trake, a svaka neudata dama na svadbi treba da uhvati po jednu.

Devojke su sve na plesnom podijumu, igraju i zabavljaju se zajedno sa mladom, a ona dok joj je bidermajer u rukama nasumice pušta jednu po jednu traku - a devojka koja drži tu traku treba da ode sa podijuma. Logično, ona koja poslednja ostane na podijumu sa nevestom je srećnica kojoj će pripasti buketić i koja će se po narodnom verovanju sledeća udati.

Snimak ove popularne tehnike "bacanja" bidermajera na venčanju ove tiktokerke pregledan je više 80 hiljada puta.

 

Ostavite komentar