Kultura > Film/TV

TARANTINO snima svoj POSLEDNJI film, a svi su IZNENAĐENI kome je ponudio GLAVNU ULOGU

Scenario za novo ostvarenje "The Movie Critic" je završen, a snimanje bi trebalo da počne nakon štrajka u Holivudu

Izvor: K1info

08/09/2023 > 19:04

podeli vest:

TARANTINO snima svoj POSLEDNJI film, a svi su IZNENAĐENI kome je ponudio GLAVNU ULOGU
Foto: Youtube PrintScreen


Kventin Tarantino priprema svoj novi, a kako se spekuliše, i poslednji film. U pitanju je ostvarenje "The Movie Critic", a kako pišu strani mediji, glavna uloga je već ponuđena. 

Pol Volter Hauzer je potencijalna nova zvezda filma Kventina Tarantina. Iako su se mnogi iznenadili što čuveni režiser glavnu ulogu nije ponudio nekom od najvećih zvezda Holivuda (kao što je to bila praksa u njegovim ranijim filmovima), tvrdi se da je Hauzer dobio poziv.

Hauzer je 36-godišnji glumac i komičar, koji se proslavio ulogama u filmovima "I,Tonya" (2017), "BlacKkKlansman" (2018), "Late Night" (2019) i "Cruella" (2021). Uloga u Tarantinovom filmu mu je ponuđena pre početka štrajka glumaca, a još nije poznato da li ju je prihvatio.

"The Movie Critic" je Tarantinov deseti i ujedno poslednji film, a radnja filma je smeštena u 1977. godinu, u kojoj su izašli neki od najvećih holivudskih hitova, "Ratova zvezda" i "Groznice subotnje večeri". U centru priče je fiktivni filmski kritičar Džim Šeldon, koji piše za novine "Hollywood Press". 

Iako dodatne informacije o radnji i glumačkoj postavi još uvijek nisu dostupne, kruže glasine da bi se Semjuel L. Džekson mogao da se pojavi u filmu.

Scenario za "The Movie Critic" je već dovršen, a produkcija bi trebalo da započne snimanje u Los Anđelesu, nakon završetka štrajka glumaca. Ako se štrajk ne završi ove jeseni, snimanje će najverojatnije započeti tek sredinom iduće godine. 

Ostavite komentar