FunBox > Lajk

Nije sve tako crno - HIT SNIMAK vesele BAKICE iz gradskog prevoza POPRAVIĆE VAM DAN

Snimak koji je postao viralan na društvenim mrežama, zasigurno je mnogima ulepšao dan

Izvor: K1info/blic.rs

14/10/2022 > 10:59

podeli vest:

Nije sve tako crno - HIT SNIMAK vesele BAKICE iz gradskog prevoza POPRAVIĆE VAM DAN
Foto: Pexels.com


Svi znamo kako je voziti se u gradskom prevozu, gužve, putnici nervozni, jure da uhvate mesto za sedenje, a kad mesta nema, borba može da nastane i zbog rukohvata za koji bi se uhvatili.

Međutim, ima momenata kada nije sve tako crno, pa neke situacije u prevozu mogu da nas nasmeju i ulepšaju dan.

Takva je situacija sa jednom bakom, čiji je snimak iz prevoza pod nazivom "Želim da se družim sa ovom bakom" velikom brzinom postao pravi hit na društvenim mrežama. Naime, reč je o bakici koja sedi na sedištu autobusa i opušteno đuska uz hit Sanje Vučić "Omađijan".


 

Baka je bez blama pokazala da ritma i te kako ima, pokreti su joj priča za sebe, malo jip-hop, malo ruke gore i mešaj kukovima.

U komentarima su je, naravno, ishvalili, pisali joj da je legenda, kraljica, ali su i konstatovali da u njoj ima više života i energije, nego u mnogo mlađim ljudima.

- Bakica je vrh. Šteta što nema više ovakvih, žena mrak, i bus i pesma voze, Bog joj dao zdravlja, popravi mi dan - samo su neki od komentara koje je ova vesela starica dobila. 

Bilo kako bilo, ostaje nam samo da poželimo baki da što duže bude vesela i da nas još mnogo puta oraspoloži kada je sretnemo u autobusu.

 

 

 

 

Ostavite komentar